Sales Engineer / Tekenaar

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Emmen

Over de functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de technische sector? Zo'n functie waarbij jij zowel jouw skills van Tekenaar als jouw technische kennis volledig kunt benutten?! Dan is de gecombineerde functie van Tekenaar en Sales Engineer jou op het lijf geschreven!

In deze functie ben je dagelijks bezig met de technische- en commerciële ondersteuning van de sales manager, dealers en agenten. Je biedt technische alternatieven op basis van een klantbehoefte analyse. Daarbij ondersteun je de sales managers, vanuit technisch oogpunt, tijdens overleggen met (potentiële) klanten. Naast de inzet van jouw technische kennis op commercieel gebied zet je deze ook in op adminstratief gebied door bijvoorbeeld het maken van offertes incl. prijscalculaties. Deze offertes variëren van vrijstaande machines, intergratie van (deel)systemen in bestaande machines tot geïntegreerde turn-key installaties. Bij de ontwerpen houd je rekening met de technische aspecten, maar verlies je het financiële plaatje niet uit het oog! Bij het uitwerken van de systeemconcepten komt jouw tekenervaring ook nog eens super goed van pas! Deze moeten namelijk gemaakt worden in een 2D/3D tekenprogramma en Proces Flow Diagrammen.

Ben jij degene die wel een uitdaging ziet in bovenstaande functie-omschrijving? Bijt jij jouw tanden hier graag in vast? Reageer dan nu!

Functie eisen

- Je hebt enige jaren ervaring in een vergelijkbare technisch-commerciële functie;
- je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding in een technische richting , waarbij de voorkeur uitgaat naar WTB;
- je bent analytisch en in staat de klantbehoefte goed te doorgronden;
- je bent commercieel ingesteld en communicatief zeer vaardig zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal;
- je hebt ervaring in zowel 2D als 3D tekenen;
- je bent fulltime beschikbaar.

Wat wij bieden:
- Een uitdagen functie binnen een internationale werkomgeving;
- Dé mogelijkheid om twee vakgebieden te combineren: techniek & commercie;
- Direct een contract bij onze opdrachtgever.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via