Medewerker logistiek sanitair in Heerenveen

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2100 en € 2400
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Drachten

Over de functie

Als je opzoek bent naar een functie waarin je kunt werken in een enthousiast team, met afwisselende taken, dan is de functie van logistiek medewerker sanitair iets voor jou. Het is belangrijk om technische vaardigheden te bezitten en dat je kleine reparaties kunt uitvoeren. Als deze aspecten jou aanspreken aarzel dan niet en solliciteer direct!

Je gaat als logistiek medewerker sanitair uitvoerende taken verrichten met betrekking tot de in- en uitgifte van verhuurd materieel. Je zult verantwoordelijk zijn voor de inspectie van het binnengekomen materiaal, de controle van de staat van het materiaal en het klaarmaken voor de volgende verhuurronde. Dit omvat ook het onderhouden en het uitvoeren van kleine reparaties. Daarnaast werk je samen met je collega's om de werkplek en het terrein in een veilige en overzichtelijke staat te houden. Je bent verantwoordelijk voor het juist laden en lossen van vrachtwagens en bedrijfsauto's, het verplaatsen van materialen met een heftruck en het verwerken van administratieve handelingen voor leveringen en retourneren. 

Ben jij in bezit van een VCA diploma en/of een heftruckcertificaat dan is dit een groot voordeel. Heb je deze niet maar wil je dit wel graag behalen? Deze kan je kostenloos via MF uitzendbureau behalen!

Over het bedrijf

Je komt te werken binnen één van de marktleiders op het gebied van verhuur in accommodaties, sanitair, graafmachines, hoogwerkers, steigermateriaal, hef-/hijsmiddelen, hoogwerkers. De organisatie heeft al 30 jaar ervaring binnen de branche en ze zijn met 10 vestigingen actief in de noordelijke provincies. Binnen de organisatie heerst de noordelijke en nuchtere mentaliteit welke ook goed past bij de regionale klanten die zij bedienen. Doordat het bedrijf veelal alles kan aanbieden en dit in eigen beheer is zijn er korte lijnen en kan er snel geschakeld worden. 

Als collega ga je aan de slag binnen een organisatie waarin veel samen wordt gewerkt tussen meerdere afdelingen. Er heerst een mentaliteit van hard werken en snel schakelen. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen de functies en het doorgroeien naar functies op andere afdelingen zoals de verhuur, verkoop en administratie. Samen met een gezonde dosis humor en collega's van verschillende takken van sport maak je er samen een succes van.

Wat wij bieden

 • Salaris tussen de €2100,- en €2400,-
 • Vakantiegeld en pensioenopbouw
 • Reiskostenvergoeding en werkkleding
 • Opleiding- en doorgroeimogelijkheden
 • Bij goed bevallen binnen een jaar direct dienstverband bij de opdrachtgever!

Functie eisen

 • Jij hebt technisch inzicht en kunt (kleine) reparaties uitvoeren
 • Jij kunt orde houden en overzicht bewaren
 • Jij bent communicatief vaardig en vindt het fijn om samen te werken met collega's

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via