Medewerker voormontage

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 16
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Beilen

Over de functie

Met deze baan als medewerker voormontage bij een unieke werkgever in Beilen heb jij een top baan te pakken. Je gaat namelijk werken aan complexe projecten en specifieke opdrachten. Als medewerker voormontage krijg je ook 25 vakantiedagen en zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een team van vakmensen met passie voor het werk. Geen uitdaging is hun te veel! Help jij mee aan de volgende uitdaging?  

Als medewerker voormontage ga jij je bezig houden met het assembleren van technische installaties. Alle onderdelen van de technische installaties komen bij jou samen. Je zal werkzaam zijn in het magazijn. In het magazijn vinden verschillende activiteiten plaats, zoals het voor monteren, samenstellen en verzamelen van de onderdelen. Nadat de installatie is gecontroleerd op compleetheid vind de uitgifte plaats. Dit houdt in dat alles verzendklaar wordt gemaakt voor assemblage en oplevering op locatie. Het is jouw taak om je werk op tijd af te hebben en daarnaast ervoor te zorgen dat het kwalitatief in orde is. Je controleert daarnaast de volledige installatie voor verzending op compleetheid en zorgt dat alle materialen aanwezig zijn voor montage op locatie. 

Naast het assembleren van artikelen ga je de materialen klaarzetten voor de montage en zorg je ervoor dat alles opgeruimd en gesorteerd is. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de opslag van de voorgemonteerde onderdelen en in beheer van de gereedschappen voor de montage. Daarnaast zal je de goederen die binnenkomen in ontvangst nemen en controleren en de complete producten voor montage inladen.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een uniek bedrijf dat al 40 jaar een grote speler is op het gebied van zwembadtechniek. Ze leveren ambachtelijk high-tech werk en denken over ieder detail na. Met de klant gaan zij altijd op zoek naar de beste oplossingen. Op de werkvloer heerst een no-nonsense mentaliteit en is er zeker ook ruimte voor eigen inbreng. Er is een goede sfeer tussen de collega’s wat ook nodig is wat je werkt erg nauw samen. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden bij dit bedrijf en daarom een goede investering in je toekomst!

Wat wij bieden

 • Goed salaris conform cao-metaal en techniek  
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden 
 • ADV dagen en Reiskostenvergoeding à €0,21 p/km 
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband 
 • Werken bij een uniek bedrijf

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een vmbo-diploma 
 • Je hebt technisch inzicht 
 • Je bent in het bezit van VCA of bereid deze via ons te halen binnen 3 maanden 
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Ben jij de medewerker voormontage die wij zoeken? Reageer dan via onderstaande knop! Ben je wel enthousiast, maar heb je toch nog een aantal vragen? Neem dan contact op met onze vestiging in Assen op 0592 318 333 en vraag naar Stefan of Vera. Zij staan je graag te woord. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via