Laborant Industrie Friesland

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 2300 en € 3000
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Jij gaat als Laborant aan de slag op de afdeling die zich bezighoudt met procestechnologie en R&D. In het modern vorm gegeven industrieel lab wordt gewerkt aan het bouwen en testen van prototypes transportbanden. Wil je meer weten over deze functie? Lees dan snel verder! 

Wanneer een prototype voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen begeleid je de invoering in de fabriek en ben je betrokken bij het opschalen naar productieniveau. Als Laborant organiseer jij ook de periodieke kalibratie van de machines op het lab om afwijkingen vast te stellen en controleer jij de werking van de noodstoppen. Jij haalt voldoening uit je werk als het foutloos opgeleverd wordt en waarborgt dit dan ook graag bij het opstellen van testcertificaten. Je hebt verschillende werkzaamheden en dat maakt geen enkele week hetzelfde! In het werk heb je veel verantwoordelijkheid, maar alles gaat in goed overleg met de procestechnologen en applicatie engineers. 

Het team start tussen 07:30 en 09:00, hierdoor ben jij erg flexibel. Je kan de kinderen nog naar school brengen, sporten voor werktijd of bent in de middag lekker vroeg vrij. De functie is in eerste instantie voor 40 uur per week, maar in overleg is er een hoop mogelijk! 

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever is een groot en internationaal toonaangevend bedrijf in de rubberindustrie en is gevestigd in het centrum van Drachten. Het team bestaat uit 6 - 8 personen, met zowel mannen als vrouwen. Er hangt een gezonde werkmentaliteit binnen het bedrijf en de balans tussen werk en privé wordt goed gewaarborgd. Er wordt gewerkt in een modern vorm gegeven industrieel lab waar iedereen de werkzaamheden nauwkeurig en veilig uitvoert. Je werkt in een industrieel lab, dus werkt niet in een witte laboratoriumjas maar in een overall. Een fijne bijkomstigheid is dat de werkkleding gewassen kan worden door het bedrijf.

Wat wij bieden

  • Bruto maandloon tussen €2000 - €3000;
  • Fulltime baan in de dagdienst; 
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 cent per kilometer;

Functie eisen

  • Afgeronde mbo-opleiding richting techniek of chemie;
  • Goede en sociale communicatieve vaardigenheden; 
  • Bij voorkeur woonachtig binnen 30 kilometer vanaf Drachten;

Zie jij jezelf al werken als Laborant in Friesland? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met Hendrika of Carina via het telefoonnummer 058-2039010.  

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via