Servicemonteur Riolering in Drachten

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 16
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Drachten

Over de functie

Ben jij technisch aangelegd, klaar voor een nieuwe uitdaging en wil jij je steentje bij gaan dragen om goed watermanagement in Friesland te waarborgen? Dan zijn we op zoek naar jou! Als jij gemotiveerd bent, dan leert de opdrachtgever jou graag het vak om als servicemonteur aan de slag te kunnen. Lees dus snel verder en reageer!

Als servicemonteur houd je je bezig met het repareren en aanleggen van rioleringen. Het gaat hier om zowel binnen- als buitenrioleringen. Bedenk eens hoe de maatschappij eruit zal zien zonder goed watermanagement. Jouw werk doet er echt toe! Je inspecteert en voert zelf reparaties uit. Wanneer je niet in staat bent om het probleem alleen op te lossen door kleine reparaties, schakel je de hulp in van collega's.

Je start de dag op met je collega's om samen de planning voor de dag te bespreken. Je hebt een leuke variatie aan werkzaamheden op verschillende locaties. Gedurende de dag kunnen er meerdere meldingen bijkomen en dat maakt het werk zo mooi. Iedere dag is anders! Middels de tablet heb je een overzicht van alle afspraken.

Jij bent het visitikaartje voor het bedrijf en daarom is het erg belangrijk dat je klantvriendelijk en dienstverlenend bent en altijd denkt in oplossingen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is specialist op het gebied van rioleringen en levert een compleet dienstenpakket. Het is een familiebedrijf met regionale vestigingen met landelijke dekking. Het bedrijf heeft een eigen academy waarmee zij ervoor zorgen dat elke medewerker de juiste opleiding krijgt om de klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen en blijven door ontwikkelen. Het is een mensgericht bedrijf en zij vinden het belangrijk dat er een fijne werksfeer is en geven hun medewerkers veel vrijheid en zelfstandigheid.

Wat wij bieden

 • Een afwisselende en zelfstandige functie met kans op een vast contract. 
 • Een goed salaris dat passend is bij jouw leeftijd en ervaring. Dit zal tussen de €13,- en €16,- bruto per uur zijn.
 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Vrijheid en zelfstandigheid

Functie eisen

 • Je beschikt over je rijbewijs B (of bent bijna aan afrijden toe)
 • Je bent leergierig, klantgericht, stressbestendig, initiatiefrijk en bovenal servicegericht
 • Wanneer je geen ervaring hebt, dan is technisch inzicht een pré; de details leer je bij het bedrijf
 • Je hebt een VCA-certificaat of bent bereidheid deze te behalen

Wil jij graag in aanmerking komen voor deze functie waar je de kans krijgt om het vak van servicemonteur riolering aan te leren? Pak dan nu je kans en reageer op deze vacature. Voor meer vragen kan je contact opnemen met Duncan op het telefoonnummer 0512 542 742.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via