Allround Onderhoud/Storingsmonteur voor Modern Machinepark

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2500 en € 3500
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren Allround Onderhoud/Storingsmonteur voor onze afdeling Technische Dienst. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een modern machinepark in Noord Nederland? En heb jij een passie voor het oplossen van storingen en het onderhouden van productiemachines? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als Allround Onderhoud/Storingsmonteur werk je samen met je collega's aan het onderhoud en het oplossen van storingen aan ons gevarieerde machinepark in Leeuwarden. Hierbij kun je denken aan computergestuurde machines, robots en apparatuur voor het insteken en verwerken van drukwerk. Je analyseert storingen en denkt mee over verbeteringen binnen je vakgebied en op de verschillende productieafdelingen. Daarnaast heb je ervaring met programmeren en het gebruik van databases, of ben je bereid je hierin te verdiepen. De functie is in een 4-ploegendienst.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan het werk gaat is een mediaconcern gevestigd in Nederland dat zich richt op de noordelijke regio van het land. Het heeft verschillende kranten, tijdschriften en websites in zijn portfolio en organiseert ook diverse evenementen. Naast de media-activiteiten heeft het bedrijf ook een drukkerij en een distributiecentrum voor het bezorgen van kranten en tijdschriften. Het bedrijf is actief in een zeer competitieve en dynamische sector en is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.

Het bedrijf streeft naar een werkcultuur die gebaseerd is op openheid, transparantie en samenwerking. Ze moedigen hun medewerkers aan om verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te tonen in hun werk, en waarderen een positieve houding en proactief gedrag. Ze bevorderen ook een cultuur van voortdurende verbetering en leren, waar medewerkers worden aangemoedigd om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bij te blijven met de laatste trends en ontwikkelingen in de media-industrie. Bovendien streven ze naar een inclusieve werkomgeving waarin diversiteit wordt gewaardeerd en gevierd.

Wat wij bieden

 • Een werkweek van 34.3 uur en een salaris conform de CAO voor het uitgeverijbedrijf;
 • Ploegentoeslag (4-ploegen);
 • Een geweldige werkplek in Leeuwarden met een modern en interessant machinepark;
 • Mogelijkheid om direct in dienst te treden bij onze opdrachtgever
 • Bedrijf met erg veel doorgroeimogelijkheden en verantwoordelijkheid

Functie eisen

 • Een afgeronde elektrotechnische opleiding op minimaal MBO niveau 4 of gelijkwaardige werkervaring;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met het oplossen van zowel elektrotechnische als mechanische storingen;
 • Je bent stressbestendig en kunt goed in teamverband en zelfstandig werken;
 • Je hebt interesse in ons uitgebreide machinepark en denkt graag mee over verbeteringen;
 • Bereidheid om in ploegen te werken en consignatiediensten te draaien.


Ben jij toe aan een volgende stap in je loopbaan? En wil je graag in Leeuwarden werken met een modern machinepark? Dan heeft MF uitzendbureau in Leeuwarden de perfecte vacature voor jou! Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. Als je enthousiast bent geworden en graag bij hen aan de slag wilt gaan, dan zien wij jou graag snel verschijnen! Als je nog vragen hebt, dan kun je altijd contact opnemen met de vestiging van MF uitzendbureau in Leeuwarden. Je kunt ons bereiken op 058 203 9010. Als je liever persoonlijk langs wilt komen, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zitten namelijk vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30. Loop gewoon binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via