Meewerkend Talentcoach Groen Terwispel

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 2100 en € 3000
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Terwispel

Over de functie

Ben jij sociaal, gedreven en betrokken? En heb jij verstand van groenvoorzieningen? Dan zoeken wij jou! Wij hebben namelijk de functie meewerkend talentcoach voor de groenvoorziening openstaan. Meer weten over deze functie? Lees snel verder!

De lente komt eraan en dat merken wij allemaal, want de wereld wordt weer een stuk groener. Een harstikke goed teken natuurlijk, maar dat groen moet ook onderhouden worden. En daar zorgen de medewerkers van Caparis voor. Om deze groep mensen het beste tot hun recht te laten komen is er een meewerkend talentcoach nodig, die ze begeleid in hun dagelijkse werkzaamheden. Jij bent hun eerste aanspreekpunt en biedt ze een luisterend oor wanneer ze daar behoefte aan hebben. Daarnaast voer je gesprekken over de ontwikkelingen van de medewerkers en werk je nieuwe mensen in. 

De opstapplaats is in Terwispel en vanaf daar vertrek je in groepjes naar de betreffende locaties. Jouw werktijden als meewerkend talentcoach zijn van 07.30 uur tot 16:00 uur.

Over het bedrijf

Caparis is een ‘buitengewoon’ getalenteerd bedrijf en gelooft principieel dat iedereen iets kan, waar diegene goed in is. Ieder mens is uniek en heeft talent. Zij bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen door hun talenten aan te spreken en werk te bieden met toegevoegde waarde. Volgens Caparis is er een passende werkplek voor iedereen! 

Wat wij bieden

  • Een collegiale, plezierige werkomgeving, waarin je samen met betrokken collega's werkt aan een goed resultaat voor de medewerkers;
  • Een salaris op basis van de cao SGO schaal 6 (afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 3.018,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
  • Een contract in eerste instantie voor een half jaar. 

Functie eisen

  • Je hebt groene vingers en affiniteit met de groenvoorziening;
  • Je hebt ervaring met het coachen en begeleiden van mensen; 
  • Je bent op korte termijn 32 - 36 uur per week beschikbaar; 

Zie jij deze uitdaging als meewerkend talentcoach in de groenvoorziening wel zitten? Solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Wil je nog meer weten over de functie? Neem contact op via 0512 542 742 of drachten@mf.nl. Hendrika en Carina staan je graag te woord.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via