Vrachtwagenchauffeur Rijbewijs C omgeving Groningen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een vrachtwagenchauffeur die verantwoordelijk zal zijn voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. 

Als vrachtwagenchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het leegzuigen en reinigen van vetputten, IBA's, kruipruimtes en straatkolken. Daarnaast zal jij verantwoordelijk zijn voor het storten van fecaliën, groot riool doorspuiten met hogewaterdruk en het leveren van schoonwater aan diverse opdrachtgevers. Ook zal jij assisteren bij de rioleringsherstelploeg en diverse overige werkzaamheden uitvoeren ten behoeve van het herstel van riolering.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een schoonmaakbedrijf met al meer dan 20 jaar ervaring. Een leuk en harmonieus bedrijf!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie voor 40 uur per week met een salaris dat evenredig is aan jouw opleidingsniveau en ervaring. Daarnaast zorgen wij voor bedrijfskleding en een prettige werksfeer. 

Bij gebleken geschiktheid bieden wij jou direct kans op een vaste werkplek!

Functie eisen

Heb jij interesse in deze functie als vrachtwagenchauffeur en voldoe jij aan de gestelde eisen? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar ons op. Wij kijken er naar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via