MIG-MAG Lasser 2-ploegen

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 16 en € 20
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Op deze afdeling worden de specials geproduceerd door middel van orders en tekeningen. Materialen worden afgekort, in model gebracht en nabewerkt. Deze constructies moeten afgelast worden. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met MIG-MAG lassen en het leuk vindt om kleine constructies te lassen. Ervaring met het lezen van tekeningen is belangrijk voor deze functie. Daarnaast dien je ook veiligheidsprotocollen te kunnen volgen en in staat zijn om met verschillende materialen te werken. Je werkt samen met een team van ervaren lassers en draagt bij aan het succes van het bedrijf!

Over het bedrijf

Als MIG-MAG lasser ga je aan de slag bij een bedrijf dat producten produceert voor de agrarische industrie. Dit doen ze vanuit Veendam, waarna ze deze producten exporteren naar meer dan 40 landen over de hele wereld, dus jouw werk wordt wereldwijd gewaardeerd. Je komt terecht in een team van zowel mannen als vrouwen, dat graag samen de schouders eronder zet, maar het ook erg gezellig maakt. Jouw nieuwe werkgever vindt het belangrijk dat jij voor langere tijd lekker op je plek zit. Ze houden zich daarom druk bezig met de vitaliteit op de werkvloer, vieren jubilea, feestdagen en successen. En hoewel het bedrijf dol is op traditie, gaat innovatie boven alles. Daarom krijgen de medewerkers allemaal volop de kans om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken.

Wat wij bieden

  • Fulltime baan voor langere tijd; 
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld per jaar; 
  • Pensioenopbouw na 8 gewerkte weken; 
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Conform CAO Metaal en Techniek, afhankelijk van jouw ervaring. 

Functie eisen

Jij bent bereid om in 2-ploegen te werken;
Je hebt ervaring met MIG-MAG lassen;
Je hebt ervaring met het lezen van tekeningen.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan snel via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Bel dan met Amanda Zuidema op: 0598-627000 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via