Productiemedewerker 2 ploegen

 • Aantal uren per week 38 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 16 en € 17
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Veendam

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan als productiemedewerker in de metaalbewerking met de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen? Dan is dit de functie voor jou!

In deze baan ga je als productiemedewerker aan de slag in een fabriek voor spijlzeefbanden; banden die wereldwijd worden gebruikt op rooi- en oogstmachines. Wanneer je wilt kun je ook doorgroeien naar bijvoorbeeld afdelingen als constructie of eindmontage. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de spijlen en zorgt samen met je collega's voor een lekkere werksfeer waar iedereen met plezier naartoe komt. Verder ontwikkelen? Dan zijn er veel mooie doorgroeimogelijkheden.  

Een groot deel van jouw werkzaamheden bestaan uit het op maat maken en bevestigen van spijltjes aan zeefbanden. Hierin is het dan ook belangrijk, dat jij nauwkeurig te werk gaat. Een spijltjeszeefband is een band die bestaat uit een reeks van kleine, horizontale staafjes of spijltjes. Deze staafjes of spijltjes zijn langs elkaar heen gemonteerd aan een draagframe. Deze banden worden vaak gebruikt om zand, grind, klei of andere kleine materialen te verwijderen. Ze zijn geschikt voor zowel droge als natte materialen en worden gebruikt in de landbouw. Daarnaast word je ook verantwoordelijk gesteld om de machines om te bouwen op basis van de gevraagde producten. 

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat producten produceert voor de agrarische industrie. Dit doen ze vanuit Veendam, waarna ze deze producten exporteren naar meer dan 40 landen over de hele wereld, dus jouw werk wordt wereldwijd gewaardeerd. Je komt terecht in een team van zowel mannen als vrouwen, dat graag samen de schouders eronder zet, maar het ook erg gezellig maakt. Jouw nieuwe werkgever vindt het belangrijk dat jij voor langere tijd lekker op je plek zit. Ze houden zich daarom druk bezig met de vitaliteit op de werkvloer, vieren jubilea, feestdagen en successen. En hoewel het bedrijf dol is op traditie, gaat innovatie boven alles. Daarom krijgen de medewerkers allemaal volop de kans om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken.

Wat wij bieden

 • Je gaat werken in 2 ploegen van 06:00-14:00 en 14:00-22:00;
 • Baan met toekomstperspectief je hebt namelijk een grote kans op overname door bedrijf;
 • Veel doorgroeimogelijkheden: denk aan constructie of eindmontage; 
 • Jij ontvangt een bruto uurloon van €16,69,- per uur (inclusief toeslag);
 • Een toffe werkplek op een modern state-of-the-art machinepark.

Functie eisen

 • Bereid om in 2-ploegen te werken;
 • Je hebt ervaring in een productieomgeving;
 • Je hebt technisch inzicht en kan machines ombouwen. 

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan snel via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Bel dan met Amanda Zuidema op: 0598-627000

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via