Process Engineer met oog voor verbetering

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2500 en € 3850
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Dokkum

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een fulltime gepassioneerde Process Engineer die ervaring heeft met het automatiseren van complexe productieprocessen. Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van nieuwe en bestaande machines en processen binnen ons bedrijf. Samen met je collega's werk je aan het verbeteren van onze productielijnen, waar we een breed scala aan printproducten produceren. Ben jij de verbeterspecialist die we zoeken? Lees dan snel verder.

Bij ons bedrijf hebben we een unieke werkcultuur waarin collega's elkaar als vrienden beschouwen. We streven ernaar om het verschil te maken en plezier te hebben terwijl we hard werken. We werken samen met professionals van verschillende achtergronden en niveaus en bieden mogelijkheden om te groeien in je vakgebied, ongeacht je ervaringsniveau.

Jouw taken als Process Engineer omvatten het implementeren van nieuwe en bestaande productieprocessen, het werken met onze productiemanagers en technische dienst en het bieden van technische ondersteuning aan je collega's. Je bent verantwoordelijk voor de automatisering van nieuwe machines en het optimaliseren van het productie- en logistieke proces. Jij gaat in de rol van verbeterspecialist samen met een collega processen verbeteren en optimaliseren. Dit doe je door de huidige processen onder de loep te nemen. Je gaat samen met verschillende afdelingen kijken en uitwerken hoe het proces efficiënter kan worden opgezet. Nadat het plan is gemaakt ga jij ervoor zorgen dat het geïmplementeerd wordt en houdt dit proces nauwlettend in de gaten. Je kan goed zorgen voor draagvlak en weet de ideeën goed over te brengen aan collega's. Samen met de afdeling ga jij monitoren of de verbetering ook daadwerkelijk hetgeen oplevert wat jullie voor ogen hadden.

Als je bij ons komt werken, bieden we een uitdagende functie binnen een snelgroeiend bedrijf. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en werkt in een inspirerende en innovatieve omgeving. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, en je krijgt de kans om deel uit te maken van een netwerk van enthousiaste en gedreven collega's. Als jij klaar bent voor deze uitdaging en wilt groeien in een wereld van print, solliciteer dan nu en ontdek je talent in ons bedrijf!

Over het bedrijf

Stel je voor dat je op zoek bent naar een betrouwbare partner om je marketingmaterialen te produceren. Het bedrijf waar je aan het werk gaat staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en snelle doorlooptijden. Het bedrijf heeft een breed scala aan producten, waaronder posters, flyers en banners, en biedt ook gepersonaliseerde oplossingen om aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf te voldoen.

Wanneer je contact opneemt met het bedrijf, wordt je begroet door een team van vriendelijke en professionele medewerkers die klaar staan om jou te helpen bij het selecteren van de juiste materialen en het plaatsen van je bestelling. Het bedrijf beschikt over geavanceerde apparatuur en een ervaren productieteam om ervoor te zorgen dat jouw producten van de hoogste kwaliteit zijn en op tijd worden geleverd.

Na het plaatsen van je bestelling, houdt het bedrijf je op de hoogte van de voortgang van de productie en levertijd. Je ontvangt een e-mail met een trackingnummer zodra je bestelling is verzonden, zodat je deze op de voet kunt volgen. En wanneer de producten aankomen, ben je blij om te zien dat ze er precies zo uitzien als je had gehoopt - heldere kleuren, scherpe details en professionele afwerking.

Jij gaat in de rol van verbeterspecialist samen met een collega processen verbeteren en optimaliseren. Dit doe je door de huidige processen onder de loep te nemen. Je gaat samen met verschillende afdelingen kijken en uitwerken hoe het proces efficiënter kan worden opgezet.

Wat wij bieden

 • Direct in dienst bij onze opdrachtgever
 • Salaris van €2500 - €3850 bruto per maand op basis van fulltime
 • 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fitness abonnement en een leaseregeling 
 • Een baan bij een innovatief en snel groeiend bedrijf
 • Samenwerken met een divers en gedreven team
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en legendarische teamuitjes

Functie eisen

 • Afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van technische bedrijfskunde
 • Ervaring in een soortgelijke functie
 • Bekendheid met technische tekensoftware zoals Autocad
 • Fulltime beschikbaar (minder is in overleg mogelijk maar geniet niet de voorkeur)
 • Analytische vaardigheden
 • Enthousiasme om ideeën om te zetten in realiteit
 • Overtuigingskracht en goede communicatieve vaardigheden
 • In staat om te werken in een zelfsturend team.


Ben jij de proces engineer met een oog voor verbetering die wij zoeken? Ben jij iemand die analytisch te werk gaat en draagvlak kan creëren ? Kom dan snel bij ons langs dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. En wie weet zien we je snel bij MF uitzendbureau in Leeuwarden. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met onze vestiging. We zijn bereikbaar op 058 203 9010. Of wandel naar binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden. We zitten vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via