Allround Onderhoudsmonteur voor de Technische Dienst

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2800 en € 3800
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Ben jij een ervaren Allround Onderhoud/Storingsmonteur op zoek naar een uitdagende functie binnen een modern machinepark in Noord Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Allround Onderhoud/Storingsmonteur werk je samen met je collega's aan het onderhoud en oplossen van storingen aan ons gevarieerde machinepark in Leeuwarden, dat onder meer computergestuurde machines, robots en apparatuur voor het insteken en verwerken van drukwerk omvat.

Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren Allround Onderhoud/Storingsmonteur voor onze afdeling Technische Dienst. In deze rol werk je samen met je collega's aan het onderhoud en het oplossen van storingen aan een moderne machinepark in Leeuwarden. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de fullcolour offset-rotatiepers, computergestuurde machines, apparatuur voor het insteken en verdere verwerking van ons drukwerk en moderne palletiseer robots.

Als Allround Onderhoud/Storingsmonteur analyseer je storingen en draag je bij aan het continu verbeterproces door het doen van verbetervoorstellen binnen je eigen vakgebied en op de verschillende productieafdelingen. Bovendien heb je ervaring met programmeren en het gebruik van databases, of ben je bereid om je hierin te verdiepen. Je werkt in een uitdagende en dynamische omgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan het werk gaat is een mediaconcern gevestigd in Nederland dat zich richt op de noordelijke regio van het land. Het heeft verschillende kranten, tijdschriften en websites in zijn portfolio en organiseert ook diverse evenementen. Naast de media-activiteiten heeft het bedrijf ook een drukkerij en een distributiecentrum voor het bezorgen van kranten en tijdschriften. Het bedrijf is actief in een zeer competitieve en dynamische sector en is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.

Het bedrijf streeft naar een werkcultuur die gebaseerd is op openheid, transparantie en samenwerking. Ze moedigen hun medewerkers aan om verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te tonen in hun werk, en waarderen een positieve houding en proactief gedrag. Ze bevorderen ook een cultuur van voortdurende verbetering en leren, waar medewerkers worden aangemoedigd om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bij te blijven met de laatste trends en ontwikkelingen in de media-industrie. Bovendien streven ze naar een inclusieve werkomgeving waarin diversiteit wordt gewaardeerd en gevierd.

Wat wij bieden

 • Een werkweek van 34.3 uur en een salaris conform de CAO voor het uitgeverijbedrijf;
 • Een salaris afhankelijk van relevante kennis en ervaring, van €2.800 - € 3.800 bruto per maand
 • Ploegentoeslag (4-ploegen);
 • Een geweldige werkplek in Leeuwarden met een modern en uniek machinepark;
 • Bedrijf met erg veel doorgroeimogelijkheden en verantwoordelijkheid;
 • Mogelijkheid om direct in dienst te treden bij onze opdrachtgever.

Functie eisen

 • Een gemotiveerde en ervaren Allround Onderhoud/Storingsmonteur;
 • Iemand met passie voor het oplossen van storingen en het onderhouden van productiemachines;
 • Iemand die bekend is met computergestuurde machines, robots en apparatuur voor het insteken en verwerken van drukwerk;
 • Iemand met ervaring met programmeren en het gebruik van databases (ervaring vereist of bereidheid tot verdieping);
 • Iemand die graag werkt in een 4-ploegendienst.


Ben jij de ervaren Technische Dienst collega die wij zoeken? Wil jij graag aan de slag binnen een modern en uniek machinepark? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op. Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. En wie weet zien we je snel bij MF uitzendbureau in Leeuwarden. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met onze vestiging. We zijn bereikbaar op 058 203 9010. Of wandel naar binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden. We zitten vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via