Schoonmaakmedewerk(st)ers

 • Aantal uren per week 32 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 12
 • Dienstverband Tijdelijk
 • Standplaats Assen

Over de functie

Als schoonmaakmedewerker heb je direct resultaat van je werk. Na het schoonmaken ziet de ruimte er weer fris en schoon uit en dat geeft voldoening. Het is een fysieke baan waarbij je veel in beweging bent, dus het is belangrijk dat je fit bent en geen problemen hebt met tillen of lang staan.

Dat klinkt als een uitdagende en gevarieerde baan! Als schoonmaakmedewerker draag je bij aan een schone en hygiënische omgeving voor de mensen die in deze panden verblijven of werken. Je werkt op verschillende locaties en krijgt daardoor te maken met diverse soorten gebouwen en situaties. Het is belangrijk dat je zorgvuldig te werk gaat, want sommige panden zijn beveiligd en/of hebben specifieke schoonmaakeisen. Je werkt ook zelfstandig en soms buiten reguliere werktijden, dus het is belangrijk dat je verantwoordelijkheid kunt nemen en goed kunt plannen.

Op het moment hebben wij onderstaande invalklussen open staan. Mocht je meer schoonmaakklussen zoeken om meer uren te draaien, bekijk dan ook onze andere schoonmaakvacatures!

Klus 1:
Kantoorpand
Werktijden: dinsdag, woensdag en donderdag van 16.00 uur tot 18.00 uur.  
Start: 16 mei, 17 mei en donderdag 18 mei

Klus 2:
Kantoorpand
Werktijden: maandag t/m vrijdag van 16.00 uur tot 17.00 uur.
Start: 22 t/m 26 mei

Klus 3:
Kantoorgebouw
Werktijden: maandag t/m vrijdag van 17.00 uur tot 19.00 uur.  
Start: 22 mei t/m 26 mei

Ben je geïnteresseerd in deze vacature van schoonmaakmedewerk(st)ers? Solliciteer dan direct!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een grote en professionele organisatie met veel ervaring in de schoonmaakbranche. Met meer dan 2.000 schoonmakers verspreid over verschillende vestigingen, is het bedrijf goed georganiseerd en in staat om een breed scala aan opdrachten aan te nemen en uit te voeren.

Wat wij bieden

 • Een bruto uurloon van €11,83 
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 p/km
 • Veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid

Functie eisen

 • Jij bent een gemotiveerde en verantwoordelijke persoon die graag in een schone omgeving werkt. 
 • Je krijgt een sleutel voor sommige panden wat het belang van vertrouwen en verantwoordelijkheid benadrukt. Het is belangrijk dat je zorgvuldig en nauwkeurig te werk gaat om ervoor te zorgen dat de panden schoon en veilig blijven.
 • Je woont in de omgeving van Assen. Een rijbewijs en een auto hebben is een pré.
 • Het is ook belangrijk dat je oog hebt voor detail, aangezien je werkt aan het creëren van een professionele en schone omgeving voor de werknemers en bezoekers van de panden.

  Als je geïnteresseerd bent in deze vacature van schoonmaakmedewerk(st)ers, dan mag je contact opnemen met ons uitzendbureau in Assen om meer informatie te vragen over de vacature en de specifieke vereisten en verantwoordelijkheden die ermee gepaard gaan. Je kan ons bereiken door te bellen naar 0592 318 333.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via