Parttime projectadministrateur

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 16 en € 17
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Emmen

Over de functie

Een ideale parttime baan! Administratief werk kan soms wat eentonig zijn, maar niet bij jouw nieuwe werkgever! Vanuit het middelpunt van de organisatie zorg jij dat alles administratief picobello op orde is! Deze functie biedt de mogelijkheid om betrokken te zijn bij verschillende projecten en verantwoordelijkheden te dragen die bijdragen aan het succes van de organisatie. 

In de functie van administratief medewerker heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je draagt zorg voor verschillende projecten, de bijbehorende urenregistratie, inkooporders en financiën. Je werkt met het programma Navision. In dit programma maak je verschillende projecten en facturen aan en verstuur je alle inkooporders. Ken je dit programma niet? Geen probleem! Dit krijg je snel genoeg onder de knie met begeleiding van jouw collega's. Daarnaast boek- en controleer je de uren, verzorg je de administratie omtrent reisaanvragen en ondersteun je bij de periode afsluiting.

Je werkt met twee andere collega's op deze afdeling. Met hun ervaring en begeleiding zit jij in no-time op je plek!
Je werkdagen beginnen om 07:30 uur en eindigen om 16:15 uur. Dit biedt samen met het parttime werken een mooie balans tussen werk -en privé.

Al met al een leuke en dynamische administratieve baan!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is al bijna 100 jaar actief op het gebied van technische dienstverlening voor industriële installaties. Ze hebben een solide reputatie opgebouwd en zijn in staat zijn om hun dienstverlening voortdurend aan te passen aan de veranderende behoeften van hun klanten. Ze hebben meerdere vestigingen in Nederland, wat betekent dat ze een breed bereik hebben en een sterke lokale aanwezigheid.

Wat wij bieden

  • Een bruto uurloon tussen de €16,- en €17,-
  • Een baan met veel verantwoordelijkheid
  • Diverse doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan bijvoorbeeld een personeelsplanner

Functie eisen

  • Je hebt een relevant MBO 4 diploma of ervaring in een administratieve functie
  • Je bent 32 uur, waaronder de vrijdag, beschikbaar voor werk
  • Je bent nauwkeurig, pakt nieuwe uitdagingen snel op en bent een echte teamplayer

Ben jij overtuigd van deze vacature als parttime projectadministrateur, reageer dan voor 24 april! Mocht je nog vragen hebben, dan kan je contact opnemen met Sarah-Jayn Nieuwenhuis door te bellen naar onze vestiging in Assen: 0592 318 333.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via