Werkvoorbereider/Engineer

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 3000 en € 3500
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Ben jij een werkvoorbereider/engineer met een passie voor elektrotechniek en zoek je een uitdagende en veelzijdige functie waarbij je de schakel bent tussen de monteurs in het veld en het bedrijfsbureau? Dan zijn wij op zoek naar jou!.

Bij ons krijg je de kans om je te ontwikkelen in een dynamische werkomgeving waarin je creatief en oplossingsgericht te werk gaat. Als werkvoorbereider/engineer ondersteun en coördineer je de elektromonteurs in het veld en ben je verantwoordelijk voor het engineren van nieuwe installaties en schakelkasten in samenwerking met leveranciers. Je gaat ook op locatie bij klanten om systemen aan te sluiten en storingen telefonisch op te lossen.

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en plannen van werkzaamheden. Deze werkzaamheden vinden plaats in het bouwen van oplossingen voor agrariërs op het gebeid van mesttechniek. Je kunt hier denken aan mestsilo's, mestscheiders en mestmixers.  Dit omvat het opstellen van gedetailleerde werkplannen, het bestellen van benodigde materialen en het coördineren van de uitvoering van het werk door de monteurs. De werkvoorbereider is ook betrokken bij het engineren van nieuwe installaties en het onderhouden van contacten met klanten en leveranciers. Daarnaast speelt de werkvoorbereider een belangrijke rol bij het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van de werkzaamheden en het naleven van de geldende regelgeving.


Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een gezellig en jong bedrijf waar naast hard werken ook zeker plaats is voor humor. Binnen in het bedrijf hangt er een gemoedelijke sfeer, iedereen begroet elkaar hartelijk en er is altijd ruimte voor een praatje.

Het bedrijf is goed in het maken van hele stevige betonnen vloeren voor boeren. Maar ze doen meer dan dat! Ze maken ook wanden en dakpanelen in hun fabriek en zetten het daarna op de bouwplaats in elkaar. Daarnaast zijn ze specialist in mesttechniek. Hiermee helpen ze agrarische bedrijven met het verwerken van mest. En kijken ze naar extra toepassingen die mest kunnen hebben voor dit soort bedrijven. Hun bouwsystemen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle regels. Bovendien heeft het bedrijf maatwerkoplossingen en een persoonlijke aanpak om aan de specifieke eisen en wensen van de klant te voldoen. Ze hebben veel ervaring en zijn daarom een betrouwbare partner in de bouw. Van begin tot eind ondersteunen ze de klant.

Het bedrijf kun je omschrijven als hardwerkend, nuchter en met oog voor haar medewerkers. Er is veel verscheidenheid is de klussen die worden gedaan waardoor geen week hetzelfde is. Al 30 jaar voorzien zij bedrijven in de bouw, landbouw en industrie van duurzame oplossingen als het gaat om prefab bouwen, mestverwerking, (afval-)waterbehandeling en pompsystemen. Door de combinatie van deze disciplines zijn ze goed in staat een totaaloplossing te bieden. 

Wat wij bieden

 • Goed salaris (€3.000 - €3.500) afhankelijk van jouw ervaring en kennis;
 • Starten met een uitzendcontract met een contract bij de opdrachtgever na een jaar;
 • Reiskostenvergoeding (0,21 cent per kilometer) en opbouw van pensioen (na 8 weken);
 • Een gezellige, laagdrempelige en nuchtere werkgever;Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een Mbo-diploma op het gebied van elektro techniek;
 • Je kan goed plannen en vooruitkijken;
 • Je kan goed communiceren met collega's en externe partijen;
 • Je hebt ervaring met installeren en kan hier goed uitleg over geven;
 • Je bent fulltime beschikbaar en in het bezit van rijbewijs B.


Als je op zoek bent naar een baan als werkvoorbereider, dan heeft MF uitzendbureau in Leeuwarden misschien wel de perfecte vacature voor jou! Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. Als je enthousiast bent geworden en graag bij hen aan de slag wilt gaan, dan zien wij jou graag snel verschijnen! Als je nog vragen hebt, dan kun je altijd contact opnemen met de vestiging van MF uitzendbureau in Leeuwarden. Je kunt ons bereiken op 058 203 9010. Als je liever persoonlijk langs wilt komen, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zitten namelijk vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30. Loop gewoon binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via