Tekenaar Kozijnen en Projecten

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2500 en € 3750
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Ben jij iemand die ervaring heeft met Autocad? En ben je op zoek naar een functie als tekenaar bij een MKB-bedrijf in de regio van Leeuwarden? Dan is deze vacature de moeite waard om door te lezen. Dit is een baan met veel verschillende projecten voor de verschillende afdelingen die dit bedrijf heeft. Naast het tekenen ben je ook betrokken bij het onderdeel werkvoorbereiding. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de wensen van de klant omgezet worden naar de juiste gedetailleerde tekening om dit vervolgens in gang te zetten. Je bent nauw betrokken bij de realisatie van de gemaakt plannen.

Als 2D Autocad tekenaar bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het tekenwerk van verschillende projecten, waaronder koel- en vriesbouw en geconditioneerde isolatiebouw. Je werkt met Autocad om bouwtekeningen op te stellen en te controleren, en zorgt ervoor dat alle technische details nauwkeurig worden weergegeven. Je werkt samen met projectleiders en montageteams om ervoor te zorgen dat de projecten succesvol worden afgerond. Je hebt een bouwkundige achtergrond en beheerst de vaardigheden om 2D-tekenwerk uit te voeren. Daarnaast beschik je over goede contactuele eigenschappen en werk je graag samen in een open, informele sfeer waarin oplossingsgericht wordt gewerkt. Je bent een echte doorzetter, hebt een gezonde dosis overtuigingskracht en bent praktisch ingesteld. Kortom, als 2D Autocad tekenaar ben je een belangrijke schakel in het succesvol uitvoeren van projecten in de koel- en vriesbouw en geconditioneerde isolatiebouw.

Over het bedrijf

Onze Friese partner is een bedrijf gevestigd in Leeuwarden dat zich specialiseert in het ontwerpen, produceren en installeren van hoogwaardige koelcellen,  en andere bouwprojecten. Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van kwaliteitsproducten en uitstekende service aan klanten in de regio Leeuwarden en daarbuiten. Ze werken nauw samen met hun klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun unieke behoeften en specificaties voldoen. Het bedrijf heeft een team van deskundige vakmensen die de nieuwste technologieën en materialen gebruiken om hoogwaardige kozijnen en andere bouwprojecten te creëren die jarenlang meegaan.


Wat wij bieden

 • Marktconform salaris van €2.500 - €3.750 bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring en kennis;
 • Reiskostenvergoeding, vakantiegeld en pensioenopbouw;
 • Bij goed bevallen direct op contract bij onze opdrachtgever;
 • Werken bij een bedrijf met een open en informele werksfeer;
 • Ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen;
 • Afwisselende baan met veel verschillende projecten.

Functie eisen

 • Enthousiaste tekenaar met een bouwkundige achtergrond;
 • Fulltime (40 uren) beschikbaar;
 • Behaalde Mbo-opleiding en ervaring in de bouw;
 • Ervaring met tekenprogramma's zoals Autocad;
 • Zelfstandig en proactieve instelling.


Herken jij jezelf in deze vacature? En ben jij de tekenaar die uitdaging ziet in veel verschillende projecten? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op. Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. En wie weet zien we je snel bij MF uitzendbureau in Leeuwarden. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met onze vestiging. We zijn bereikbaar op 058 203 9010. Of wandel naar binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden. We zitten vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via