Loonadministrateur Flexbranche

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau
 • Dienstverband Vast
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Jij bent een loonadministrateur voor wie Google geen geheim is. Nee, van jou wordt niet verwacht dat je naast de salarisadministratie de online marketing gaat oppakken. Jij gaat circa 4.400 uitzend- en payrollkrachten wekelijks uitbetalen. Daarbij bedien je ruim 50 verschillende cao’s en die dreun je natuurlijk niet allemaal op uit je blote hoofd. Wil je uit je dagelijkse administratie sleur en op avontuur? Bij ons op de salarisadministratie kun je namelijk heel wat beleven. Ben jij de administrateur die wekelijkse deadlines omarmt, Excel kan dromen en enthousiast wordt van verandering? Dan ben je interessant voor ons.

Werken op de loonadministratie bij MF Groep is het tegenovergestelde van sleur. Om de wekelijkse deadlines de baas te zijn werk je eigenlijk altijd in hoog tempo. De verschillende partijen als uitzendkrachten, klanten en collega’s hebben altijd wel iets te vragen. De uren die zijn ingeboekt kloppen niet met de gewerkte uren, een uitzendkracht vraagt bijzonder verlof, of klanten willen inzicht in facturen. Dan denk je dat je het wel gehad hebt met al die vragen. Niets is minder waar. Omdat uitzendkrachten werken volgens de inlenersbeloning bedien jij minstens 50 cao’s. Je hoeft ze natuurlijk niet allemaal uit je hoofd te kennen, en Google is hierin je beste vriend. Het gaat erom dat jij de basis kent en snapt hoe je snel iets kunt vinden in een cao. Als loonadministrateur heb je een signalerende en adviserende rol naar de MF vestigingen en externe relaties. Je zorgt ervoor dat diverse cao’s, procedures, ABU-regels en kwaliteitssystemen worden gewaarborgd. Dit doe jij natuurlijk niet alleen. Samen met 7 collega’s zorg je er wekelijks voor dat circa 4.400 uitzend- en payrollkrachten salaris ontvangen.

Over het bedrijf

MF is 40 jaar gespecialiseerd in het matchen van tijdelijk en vast personeel op uitzend- en detacheringsbasis of middels werving & selectie. Vanuit onze vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe zijn we actief in bijna alle sectoren. Dankzij onze kennis en ervaring hebben we een vooraanstaande positie weten op te bouwen in de regio. Sinds 2016 is MF onderdeel van de Abiant Holding. MF is lid van de ABU, ISO-gecertificeerd en in het bezit van NEN-4400.

Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd voor je open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je prettig samenwerkt met collega’s, met plezier naar je werk gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten.

Wat wij bieden

Je komt te werken bij één van de grootste regionale intermediairs van Noord-Nederland. Bij MF Groep kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. Om te beginnen bieden wij een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor 40 uren per week. De intentie is om een lang en gelukkige relatie aan te gaan en daar hoort natuurlijk op termijn een vast contract bij.
Daar voegen we aan toe:

 • marktconform salaris (tot maximaal € 3.078,- bruto per maand) afhankelijk van je werkervaring
 • Winstuitkering/bonusregeling
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd of in salaris)
 • pensioenregeling
 • reiskostenvergoeding
 • een zeer actieve personeelsvereniging

Functie eisen

Eerlijk is eerlijk, bij ons kun je echt lekker jezelf zijn. De administratie zo tof maken als jijzelf wilt. Heb je een goed idee om een proces te verbeteren dan juichen wij dat alleen maar toe. Uit ervaring weten wij dat jij pas echt gelukkig wordt in deze baan als je al enkele jaren hebt gewerkt op een salarisadministratie in een commerciële organisatie. Een nieuwtje over wet- en regelgeving ontgaat jou niet, sterker nog je verspreidt dit als eerste over de afdeling. Om de wekelijkse deadlines te halen is het belangrijk dat jij fulltime bij ons kunt werken.
En verder heb jij:

 • een afgeronde HBO opleiding richting administratie
 • een afgeronde PDL opleiding, eventueel aangevuld met
 • VPS  uitstekende, maar ook écht uitstekende kennis van Excel

Tijd om te ondernemen!
Met een ondernemende houding kom bij MF Groep het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen dan ook het beste ons. Ben jij die loonadministrateur? Laat het ons zien en solliciteer direct!

Heb je toch nog inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Korrie Ruiter via 050 – 599 1490.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via