Magazijnmedewerker in een groot warehouse in Kolham!

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 12
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Kolham

Over de functie

Vind jij de sportschool te duur of heb je simpelweg hiervoor geen tijd en wil je fysiek toch graag bezig zijn? Dan is containers lossen misschien wel de ideale baan voor jou!
Het magazijn wordt iedere dag bevoorraad, jij draagt zorg voor het legen van de containers samen met je collega's. Op de werkvloer heerst gezelligheid en een echt groepsgevoel. Na deze fysieke dag ga je met een goed en tevreden gevoel aan het einde van je werkdag weer naar huis.

De werktijden zijn van 7:00 tot 16:00 uur.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een sterk groeiende inkooporganisatie in de markt van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. Het bedrijf is zowel actief op de nationale als internationale markt. In het centrale warehouse in Hoogezand wordt een diversiteit aan producten op- en overgeslagen en is daarom het logistiek hart van de organisatie. Er is een gezellige werksfeer, vooral in de avonduren zijn er veel parttimers aan het werk. Doe jij je werk goed dan heb je kans op een vast contract.

Wat wij bieden

  • Een uurloon van € 11.92, hierin is groei mogelijk;
  • Een fulltime baan voor langere tijd;
  • Op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur heb je recht op 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Na 8 gewerkte weken bouw je pensioen op;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis van € 0,21 cent per km.

Functie eisen

Ben jij op korte termijn en voor langere periode beschikbaar? Het is helemaal mooi meegenomen als je al ervaring hebt opgedaan als logistiek medewerker of magazijnmedewerker. Heb je die ervaring niet maar ben je gegarandeerd beschikbaar, dan ben je van harte welkom om te solliciteren.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature magazijnmedewerker in Kolham? Neem dan contact op met Samira of Davey via 0598-395601. Ben of ken jij de geschikte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan zo snel mogelijk en wie weet kun je volgende week al starten met je nieuwe baan!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via