Verhuizers voor in de vakantie

 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats KOLHAM

Over de functie

Ben jij deze zomer op zoek naar een uitdagende en actieve vakantiebaan? Dan ben je bij Mondial Oostland Verhuizingen aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde vakantiekrachten die ons team van verhuizers willen versterken.

Als verhuizer bij Mondial Oostland Verhuizingen ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt verplaatsen van de inboedel van onze klanten. Je draagt bij aan een stressvrije verhuizing voor onze klanten en zorgt ervoor dat hun spullen zonder schade op de juiste plek terechtkomen. Je werkt in een team en krijgt de kans om je spierballen te trainen, terwijl je ook nog eens betaald krijgt!

Over het bedrijf

Mondial Oostland Verhuizingen is een verhuisbedrijf gevestigd in Kolham, Groningen. Het bedrijf maakt deel uit van de landelijke Mondial Movers groep, een netwerk van ruim 20 verhuisbedrijven verspreid over Nederland.

Mondial Oostland Verhuizingen heeft ruim 100 jaar ervaring in de verhuisbranche en heeft zich ontwikkeld tot een specialist in verhuizingen op maat. Het bedrijf biedt verhuisdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven en heeft een breed scala aan verhuisoplossingen, van complete verhuizingen tot meubeltransport en opslagfaciliteiten.

Naast verhuizingen biedt Mondial Oostland Verhuizingen ook aanvullende diensten aan, zoals het inpakken en uitpakken van spullen, het demonteren en monteren van meubels, en het bieden van tijdelijke opslagfaciliteiten.

Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit, klanttevredenheid en duurzaamheid. Zo is Mondial Oostland Verhuizingen ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd en werkt het bedrijf met duurzame verhuisdozen en energiezuinige verhuiswagens.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende en actieve vakantiebaan bij een professioneel verhuisbedrijf
 • Een gezellige werksfeer met leuke collega's
 • Een marktconform salaris
 • Mogelijkheid tot doorgroeien naar een vaste functie

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende vakantiebaan? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar h.vanderklok@mf.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Functie eisen

 • Een positieve werkhouding hebben en het leuk vinden om in een team te werken
 • Fysiek fit zijn en geen problemen hebben met het tillen van zware objecten
 • Klantvriendelijk zijn en servicegericht kunnen werken
 • Minimaal 18 jaar oud zijn en beschikbaar zijn in de zomermaanden
 • Woonachtig zijn in de omgeving van Kolham

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via