Productiemedewerker met ervaring met stoffen fulltime Leeuwarden

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 14
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Jij bent verantwoordelijk voor het correct verwerken van stoffen. Ben jij nauwkeurig en kan jij geconcentreerd te werk gaan? Houdt je ervan om met textiel bezig te zijn? Lees dan snel verder! Wie weet werk jij binnenkort wel bij een kleurrijke speler in de Europese markt met betrekking tot duurzame raamdecoratie.

Binnen de productieafdeling zijn er twee verschillende rollen. Jij zal ingezet worden op de coupageafdeling, eventueel is er na verloop van tijd een doorgroeimogelijkheid naar de confectie afdeling. Op de coupage afdeling draag jij zorg voor het verzamelen van de juiste stoffen vanuit het magazijn zodat dit in het naaiatelier bewerkt kan worden. Vervolgens worden van de stoffen gordijnen gemaakt zodat ze als complete order de deur uit kunnen. Het verwerken van de stoffen gebeurd zowel handmatig als machinaal. Je werkt met innovatieve moderne machines in een veilige en ruime werkomgeving.

Met jou affiniteit en ervaring met stoffen ben jij de schakel tussen het magazijn en het naaiatelier. Vanuit het magazijn worden de juiste stoffen verzameld om ervoor te zorgen dat het naaiatelier genoeg stof heeft om de order te maken. De rollen worden handmatig door jou naar de machine getild, hiervoor moet je fysiek sterk zijn. Het werken met desbetreffende machine is gemakkelijk, een ervaren collega zal jou hierover alles uitleggen en jou wegwijs maken.

Naast het verzamelen van de stof moet deze ook de kwaliteit gecontroleerd worden, hiervoor moet je nauwkeurig te werk kunnen gaan. Wanneer de stoffen gebruikt zijn en de order verwerkt is, leg je deze terug in het magazijn. Hierdoor zorg jij dat het magazijn netjes en overzichtelijk blijft.

Wij zoeken iemand voor; maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 07:30 - 16:30. Ben je niet fulltime beschikbaar, dan is dit bespreekbaar.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe opdrachtgever produceert meerdere collecties gordijnen per jaar, deze zijn te vinden in verschillende grote warenhuizen. Daarnaast hebben ze een webwinkel waar particulieren hun gordijnen kunnen bestellen. Hierdoor is er een brede collectie qua stijlen en prijsopbouw, erg veel variatie dus! Dit bedrijf is actie bezig met duurzaamheid, zo worden er bijvoorbeeld plastic flessen verwerkt tot nieuwe gordijnen. Ze streven naar het beperken van afval, de uitstoot van CO2 en het hergebruiken van materialen. Een creatieve werkgever met een goede prijs voor de producten. 

Een gezond werk- en leefklimaat vinden zij belangrijk, hierom bieden zij jou de mogelijkheid om in de toekomst gebruik te maken van een sport abonnement. Er werkt een team van mensen van verschillende achtergronden. Samenwerken is hierdoor nog belangrijker en interessanter. Er zijn volop mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf. Bij goed bevallen is er kans op een vast contract!

Wat wij bieden

 • Gezond werk- en leefklimaat;
 • Een salaris volgens CAO Textielgoederen;
 • Een leuke baan in een gezellig team;
 • In de toekomst kun je gebruik maken van een sport abonnement;
 • KM vergoeding van €0,21 (vanaf 10 kilometer).

Functie eisen

 • Jij hebt ervaring met verschillende stoffen en weet als geen ander dat elke stof verschillend is;
 • Jij werkt nauwkeurig en netjes;
 • Neemt verantwoordelijkheid voor prioriteiten en werkt geconcentreerd;
 • Je bent doordeweeks (maandag t/m vrijdag) beschikbaar van 07:30 - 16:30;
 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde MBO 2 mode/maatkleding opleiding of een vergelijkbaar diploma.


Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Ben jij de productiemedewerker met gevoel voor mode die wij zoeken? Kom dan snel bij ons langs dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. En wie weet zien we je snel bij MF uitzendbureau in Leeuwarden. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met onze vestiging. We zijn bereikbaar op 058 203 9010. Of wandel naar binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden. We zitten vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via