Calculator-werkvoorbereider

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Winschoten

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een ervaren Calculator-Werkvoorbereider met een MBO of HBO opleiding elektrotechniek, die onze groeiende opdrachtgever wil versterken.

Jouw taken als Calculator-Werkvoorbereider omvatten het maken van kostenberekeningen en offertes voor elektrotechnische projecten, het voorbereiden van werkzaamheden en het opstellen van planningen voor projecten. Je bestelt materialen en bewaakt de levertijden, stelt werkinstructies en tekeningen op voor de monteurs en ondersteunt de projectleiders bij de uitvoering van projecten. Daarnaast documenteer je werkzaamheden en rapporteer je problemen aan de projectleider, en onderhoud je contacten met klanten en leveranciers.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft meer dan 25 jaar ervaring in het installeren, onderhouden en repareren van elektrische installaties en systemen in utiliteitsgebouwen, industrie en infrastructuur.

Wat wij bieden

Onze nieuwe medewerker bieden wij je een uitdagende functie met veel afwisseling in projecten en werkzaamheden, in een professionele en gezellige werksfeer. Er zijn mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling en we bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een goed uitgeruste werkplek en de benodigde software om je werkzaamheden uit te voeren.

Functie eisen

Als Calculator-Werkvoorbereider met minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie, beschik je over de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor deze uitdagende rol. Je hebt ervaring met het maken van kostenberekeningen en offertes voor elektrotechnische projecten, en bent bekend met Autocad en/of Stabicad en het lezen van elektrotechnische tekeningen. Kennis van NEN 1010 en NEN 3140 en Microsoft Office (Excel, Word) is vereist. 

Goede communicatieve vaardigheden en een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel zijn belangrijk voor deze rol, evenals het vermogen om zelfstandig te werken en in teamverband. Een flexibele instelling en bereidheid om in avonden en weekenden te werken indien nodig is vereist.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via