Vakantiewerk in de schoonmaak week 30, 31, 32 en 33

  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 15
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Ben jij op zoek naar werk in de zomervakantie? Ben jij een echte aanpakker en niet bang om je handen vies te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker die in de zomer wil knallen.

Voor week 31, 32 en 33 (31 juli t/m 20 augustus) zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker met een scooter- of autorijbewijs. In week 30 wordt jij ingewerkt door de vaste medewerker en dien jij ook beschikbaar te zijn. De opdrachtgever stelt een 45km brommobiel voor jou beschikbaar. Hiermee rijdt jij door heel Leeuwarden om verschillende portieken schoon te maken. Het is jou taak om de entree van de gebouwen er spik en span uit te laten zien! Elke ochtend begin jij om 06:30 of 07:30 (dit is bespreekbaar) en ben jij 3 uur onderweg. Jouw werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, totaal 15 uur per week.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een regionaal, professioneel en ervaren schoonmaakbedrijf. Dit schoonmaakbedrijf heeft meerdere opdrachtgevers verspreid over verschillende steden in Friesland, waar jij zult komen te werken. In dit geval zal het in Leeuwarden zijn.

Wat wij bieden

  • Op een leuke manier wat bijverdienen in de zomervakantie
  • Bruto uurloon van minimaal €12,15 (21+), afhankelijk van ervaring.
  • Zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheden 

Functie eisen

  • Beschikbaar in week 31, 32 en 33 (31 juli t/m 18 augustus) + week 30 om ingewerkt te worden;
  • In bezit van een scooter- of autorijbewijs;
  • Je hebt ervaring in de schoonmaak;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, afspraak is afspraak.


Ben jij de schoonmaker die wij zoeken? Kom dan snel bij ons langs dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. En wie weet zien we je snel bij MF uitzendbureau in Leeuwarden. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met onze vestiging en vraag naar Dana. We zijn bereikbaar op 058 203 9010. Of wandel naar binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden. We zitten vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via