Vakantiewerk in de schoonmaak week 31, 32, 33

 • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 15
 • Dienstverband Vakantiewerk
 • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Ben jij op zoek naar werk in de zomervakantie? Ben jij een echte aanpakker en niet bang om je handen vies te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker die in de zomer wil knallen.

Voor week 31, 32 en 33 (31 juli t/m 18 augustus) zijn wij op zoek naar een twee schoonmaakmedewerkers die het huidige team gaan vervangen tijdens hun vakantie. Je gaat samen met je collega op pad op maandag en dinsdag om verschillende portieken van woningcorporaties schoon te maken in Leeuwarden. Beide dagen werk jij 5 uur lang, totaal dus 10 uur per week per persoon. Hiervoor is het noodzakelijk om een rijbewijs te hebben, de opdrachtgever stelt een auto beschikbaar. Heb jij nou geen rijbewijs, voel je vrij om alsnog te solliciteren! Deze klus wordt gezien als topsport, ben jij in staat om dit fysiek aan te kunnen?  In week 30 wordt jij ingewerkt door de vaste medewerker en dien jij ook beschikbaar te zijn.

Om deze opdracht uit te breiden qua uren is het voor degene met rijbewijs mogelijk om nog een aantal keten schoon te maken, dit gaat om 2,5 uur per week.

Daarnaast is er een uitbreiding mogelijk van 18 uur per week, dit is op een locatie aan de zuidzijde van Leeuwarden.

Beval jij goed? Deze opdrachtgever heeft ook nog een klus beschikbaar in deze periode rondom Heerveneen, Sneek en Buitenpost op woensdag en donderdag. Dit gaat om 20-30 uur per week, hierbij is het eventueel mogelijk om in de toekomst meer uren te blijven draaien.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een regionaal, professioneel en ervaren schoonmaakbedrijf. Dit schoonmaakbedrijf heeft meerdere opdrachtgevers verspreid over verschillende steden in Friesland, waar jij zult komen te werken. In dit geval zal het in Leeuwarden zijn.

Wat wij bieden

 • Op een leuke manier wat bijverdienen in de zomervakantie;
 • Bruto uurloon van minimaal €12,15 (21+), afhankelijk van ervaring;
 • Zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheden; 
 • Afwisselende opdrachten en dus veel mogelijkheden.

Functie eisen

 • Beschikbaar in week 31, 32 en 33 (31 juli t/m 18 augustus) + week 30 om ingewerkt te worden;
 • In bezit van een scooter- of autorijbewijs;
 • Je hebt ervaring in de schoonmaak;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, afspraak is afspraak.

Gaan jou handen al jeuken bij het lezen van de bovenstaande tekst? Ben jij de schoonmaker die wij zoeken? Kom dan snel bij ons langs dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. En wie weet zien we je snel bij MF uitzendbureau in Leeuwarden. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met onze vestiging en vraag naar Dana. We zijn bereikbaar op 058 203 9010. Of wandel naar binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden. We zitten vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via