Allround Onderhoud Storingsmonteur in Leeuwarden: Solliciteer Nu!

 • Aantal uren per week 34 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 3600 en € 4600
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Allround Onderhoud Storingsmonteur gezocht voor een dynamische organisatie in de mediabranche. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen aan diverse technische installaties. Ben jij een ervaren monteur met een passie voor techniek? Solliciteer nu en maak deel uit van een team dat zich bezighoudt met het waarborgen van een soepele werking van essentiële systemen. Ontwikkel je vaardigheden verder en werk in een stimulerende omgeving waarin jouw expertise wordt gewaardeerd.

In de dynamische mediabranche, waar verandering de enige constante is, bevindt zich een organisatie die voortdurend evolueert en innoveert. Hier, te midden van dit bruisende landschap, biedt een opwindende vacature de mogelijkheid om deel uit te maken van een team dat de technische ruggengraat van de organisatie vormt. In deze functie wordt jouw expertise gewaardeerd. Je krijgt de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je kennis toe te passen om technische problemen op te lossen en onderhoudstaken uit te voeren. Dit biedt een stimulerende omgeving waarin je kunt groeien en je professioneel kunt ontwikkelen. 

In deze organisatie zijn de systemen de levensader van de bedrijfsvoering. Jij speelt een cruciale rol in het waarborgen van de soepele werking van deze essentiële systemen. Van het beheersen van storingen tot het proactief uitvoeren van onderhoud, je draagt bij aan de betrouwbaarheid en efficiëntie van de kritieke systemen. Je bent onderdeel van een team dat samenwerkt om ervoor te zorgen dat elke pers, elke uitzending en elke digitale publicatie zonder problemen verloopt. Je hebt het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om het hart van de organisatie draaiende te houden.

Over het bedrijf

Het bedrijf biedt een stimulerende en uitdagende werkomgeving waarin je de mogelijkheid hebt om je professionele vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. Je kunt samenwerken met ervaren professionals en toegang hebben tot waardevolle leermogelijkheden, waardoor je je carrière kunt bevorderen. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve mindset en voortdurende streven naar vernieuwing. Werken in een dergelijke omgeving biedt de mogelijkheid om betrokken te zijn bij spannende projecten en te werken met de nieuwste technologieën en trends in de media-industrie. Expertise wordt gewaardeerd en biedt kansen voor groei en ontwikkeling. Al met al biedt dit bedrijf een inspirerende en stimulerende werkomgeving, waarin je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen.

 

Wat wij bieden

 • Werkuren en salaris: Je werkt 34,3 uur per week en ontvangt een salaris volgens de CAO voor het uitgeverijbedrijf hoofdstuk 17, in schaal H.
 • Salaris: Van tussen de €3.600 en €4.000 per maand 
 • Persoonlijk keuzebudget: Je krijgt een persoonlijk keuzebudget van 12% van je bruto jaarsalaris, inclusief 8% vakantiegeld. Dit budget geeft je de vrijheid om zelf te bepalen hoe je dit geld wilt ontvangen, bijvoorbeeld in de vorm van extra vakantiedagen of als een financiële uitkering.
 • Digitaal abonnement: Als medewerker krijg je een digitaal abonnement op één van de titels van het bedrijf. Hierdoor heb je toegang tot interessante en relevante informatie.
 • Geweldige werkplek: Je zult werken op een geweldige werkplek in Leeuwarden. Daarbij krijg je de mogelijkheid om te werken met een bijzonder en interessant machinepark, wat het werk extra uitdagend en boeiend maakt.


Functie eisen

 • Opleiding: Je hebt een afgeronde elektrotechnische opleiding van minimaal MBO niveau 4 of hebt gelijkwaardige werkervaring op dit gebied.
 • Stressbestendigheid: Je staat stevig in je schoenen en blijft rustig in stressvolle situaties. Je kunt effectief omgaan met druk en bent in staat om onder stress te presteren.
 • Technische vaardigheden: Je hebt ervaring in het oplossen van zowel elektrotechnische als mechanische storingen. Je bent bekwaam in het diagnosticeren en verhelpen van technische problemen.
 • Proactieve houding: Je hebt de drive om jezelf te verdiepen in het uitgebreide machinepark van het bedrijf. Je ziet mogelijkheden om verbeteringen te ontwikkelen en efficiëntie te bevorderen.
 • Teamspeler en zelfstandigheid: Je kunt goed functioneren in teamverband en hebt de vaardigheid om zelfstandig te werken. Je kunt effectief communiceren en samenwerken met collega's, maar bent ook in staat om zelfstandig verantwoordelijkheid te nemen voor je taken.
 • Flexibiliteit: Je bent bereid om in ploegendiensten te werken en om consignatiediensten te draaien. Je hebt de bereidheid om flexibel te zijn in je werktijden en beschikbaarheid.Ben jij de monteur die wij zoeken? Kom dan snel bij ons langs dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. En wie weet zien we je snel bij MF uitzendbureau in Leeuwarden. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met onze vestiging en vraag naar Jim. We zijn bereikbaar op 058 203 9010. Of wandel naar binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden. We zitten vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via