Matrijsvoorbereider Buitenpost

  • Salarisindicatie Tussen € 2250 en € 2750
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Buitenpost

Over de functie

Ben jij technisch aangelegd en ben je opzoek naar een dynamische functie? Dan hebben wij een geschikte vacature voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een matrijsvoorbereider die affiniteit heeft met techniek!

Je begint de dag om 07:00 uur met je collega's, waar jullie samen de dagplanning bespreken. Je hebt een gevarieerd takenpakket en geniet van de vrijheid die je hebt in je werk. Tegen 15:30 uur heb je alles afgerond en klaargemaakt, zodat je de volgende dag met een frisse start kunt beginnen. Er heerst een informele werksfeer en daarom is het mooi meegenomen als je een beetje humor hebt!

Als verantwoordelijke voor het onderhoud van de matrijzen- en productiegereedschapsvoorraad zorg je ervoor dat de juiste benodigdheden op tijd beschikbaar zijn, gebaseerd op de productieplanning. Je controleert alle binnengekomen matrijzen en productiegereedschappen op ontbrekende onderdelen, beschadigingen en slijtage, en communiceert eventuele problemen met de betreffende afdelingen. Na de controle zorg je ervoor dat de matrijzen en productiegereedschappen weer gereed zijn voor gebruik. Daarnaast beheer je ook de voorraad van deze items en voer je de bijbehorende administratieve taken uit.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een internationale organisatie waarin binnen de organisatie een toegankelijke en platte cultuur heerst. Ze zijn een toonaangevende organisatie gevestigd in het centrum van Buitenpost die kunststof profielen op maat voor de klant kan produceren.

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan met een salaris tussen de €2250 - €2750,- bruto per maand op basis van 40 uur;
  • Direct op contract bij de opdrachtgever;
  • Een afwisselende functie met gezellige collega's.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde mbo-2 of -3 opleiding, met voorkeur in de technische sector;
  • Je hebt enkele jaren ervaring met technisch onderhoud;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan als matrijsvoorbereider? Solliciteer nu! Wil je nog meer weten over de functie? Neem contact op met Johan Bloem of Carina Postma via 0512 542 742 of drachten@mf.nl.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via