Projectadministrateur

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 16 en € 17
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Emmen

Over de functie

Een perfecte parttime baan! Het kan zijn dat administratief werk soms eentonig is, maar dat geldt niet voor jouw nieuwe werkgever! Vanuit het hart van de organisatie zorg jij ervoor dat alles administratief perfect op orde is! Deze positie biedt de mogelijkheid om betrokken te zijn bij diverse projecten en verantwoordelijkheden te dragen die bijdragen aan het succes van de organisatie.

Als administratief medewerker heb je meerdere taken en verantwoordelijkheden. Je zorgt voor de coördinatie van verschillende projecten, inclusief het bijhouden van urenregistratie, inkooporders en financiële zaken. Je werkt met het Navision-programma, waarin je projecten en facturen aanmaakt en alle inkooporders verstuurt. Maak je je zorgen over het feit dat je dit programma niet kent? Geen probleem! Met de begeleiding van je collega's heb je dit zo onder de knie. Daarnaast houd je je bezig met het boeken en controleren van uren, het beheren van reisaanvragen en het ondersteunen bij de periodeafsluiting.

Je werkt samen met twee andere collega's op deze afdeling. Met hun ervaring en begeleiding voel jij je direct op je gemak!

Je werkdagen beginnen om 07:30 uur en eindigen om 16:15 uur. Dit, in combinatie met het parttime karakter van de baan, zorgt voor een goede balans tussen werk en privé.

Kortom, een boeiende en dynamische administratieve baan!

Over het bedrijf


Je nieuwe werkgever heeft al bijna 100 jaar ervaring in technische dienstverlening voor industriële installaties. Ze hebben een betrouwbare reputatie opgebouwd en zijn voortdurend in staat om hun diensten aan te passen aan de veranderende behoeften van hun klanten. Met meerdere vestigingen in Nederland hebben ze een breed bereik en een sterke lokale aanwezigheid.

Wat wij bieden

De geboden arbeidsvoorwaarden omvatten:

  • Een bruto uurloon tussen €16,- en €17,-.
  • Een functie met aanzienlijke verantwoordelijkheid.
  • Verschillende mogelijkheden voor loopbaangroei, zoals een mogelijke doorgroei naar een functie als personeelsplanner.

Functie eisen

Voor de vacature van parttime projectadministrateur, vragen wij het volgende van jou:

  • Je hebt een relevant MBO 4 diploma of ervaring in een administratieve functie.
  • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week, inclusief de vrijdag.
  • Je bent nauwkeurig, hebt snel de nieuwe uitdagingen onder de knie en bent een echte teamspeler.

Als je enthousiast bent over deze functie, nodigen we je uit om vóór 24 april te reageren! Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Sarah-Jayn Nieuwenhuis via ons vestigingsnummer in Assen: 0592 318 333.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via