Schoonmaakmedewerker thuiszorg

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 12
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Smilde

Over de functie

Belangrijke boodschap voor schoonmakers! Ben jij iemand die waarde hecht aan zorg en aandacht voor cliënten? Dan is deze opdrachtgever precies wat je zoekt!

Wij zijn op zoek naar schoonmakers voor de thuiszorg die de cliënten met zorg en aandacht willen bedienen. De taken omvatten onder andere het verschonen van bedden, het reinigen van oppervlakken, stofzuigen, dweilen, het legen van prullenbakken en het wassen van ramen. Naast het schoonmaken van het huis, is ook het schoonhouden van de keuken, badkamer en toilet inbegrepen. Deze opdrachtgever gaat verder dan alleen schoonmaken en opruimen. Ze denken actief mee over wat er nodig is en schakelen indien nodig extra hulp in.

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever is een zorgverlener die actief is in Assen en de omliggende regio. Hun voornaamste streven is het bieden van uitmuntende zorg aan hun cliënten.

Wat wij bieden

Bij deze functie kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris tussen de €11,- en €12,- bruto per uur, zelfs als je jonger bent dan 21 jaar! Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer. Het betreft een baan specifiek voor de vakantieperiode.

Belangrijk is dat je een sterke verbondenheid hebt met de cliënten, waardoor je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan hun welzijn.

Functie eisen

Woon je in de buurt van Assen? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Heb je een sociaal en klantvriendelijk karakter? En geeft een schone omgeving je voldoening?

Als dat zo is, dan is deze vacature misschien iets voor jou! Aarzel niet en solliciteer direct! Wil je meer informatie over de vacature voor schoonmaker in de thuiszorg? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Assen via telefoonnummer 0592 318 333.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via