Servicemonteur Elektro

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Voor een Machinefabriek in Friesland zijn we op zoek naar een Servicemonteur Elektro. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd.

Werkzaamheden:
– Het lokaliseren en verhelpen van storingen aan machines en transportinstallaties in de (agrarische) industrie, zowel telefonisch als op locatie in binnen- en buitenland
– Het bijhouden en verzorgen van heldere rapportages aan de service coördinator
– Het begeleiden van projecten tijdens montage, zowel intern als extern
– Het hardware matig controleren van besturingskasten.

Functie eisen

– Je beschikt over MBO+ (MTS elektro, niveau 4) werk- en denkniveau
– Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en engelse taal. Kennis van de duitse en franse taal strekken zeer tot de aanbeveling.
– Je bent klantvriendelijk, stressbestendig en ordentelijk en weet de klant na het oplossen van een storing achter te laten met een positieve indruk van ons bedrijf, waarbij ook commerciële belangen voor de toekomst een rol spelen
– Naast de beschikking over een analytisch denkvermogen en systematische werkwijze ben je, naast algemeen theoretisch onderbouwt, ook praktisch en oplossingsgericht ingesteld, waarbij te allen tijde de kwaliteit gewaarborgd blijft.
– Je bent sociaal en communicatief vaardig en kunt ook goed in samenwerkingsverband werken, waarbij jij een leidende rol op je durft te nemen.
– In deze verantwoordelijke functie maak je op basis van goed onderbouwde argumenten keuzes in de uitvoering van een oplossing
– Je beschikt over een aantal jaren werkervaring in een

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via