Productiemedewerker Pharmaspray

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 14
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats VEENDAM

Over de functie

Een baan voor langere tijd waarbij je de nodige begeleiding en interne mogelijkheden krijgt om door te groeien in het bedrijf, dat biedt deze vacature voor productiemedewerker Mobacc Veendam jou!
Bovendien heb je niet perse werkervaring of een afgeronde opleiding nodig. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Solliciteer dan direct! 

Pharmaspray levert spuitbussen aan de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Dit vereist een attente en nauwkeurige houding van onze medewerkers. Als productiemedewerker speel je een cruciale rol bij het zorgvuldig documenteren van alle stappen en het werken volgens de geldende hygiëneregels. Om zowel de kwaliteit als de veiligheid van onze producten en medewerkers te waarborgen, krijg je de mogelijkheid om verschillende cursussen te volgen, zoals HACCP, Voedselfraude, Voedselverdediging en Algemene Veiligheid.

Onze spuitbussen worden voorzien van essentiële onderdelen, zoals een spuitdop, etiket en barcode. Soms worden deze taken door machines uitgevoerd, maar het kan ook voorkomen dat de spuitbussen handmatig van een spuitdop of etiket worden voorzien. Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het aanbrengen van deze onderdelen op de spuitbussen. Daarnaast voer je controles uit op de netheid en volledigheid van de bussen. Vervolgens worden de spuitbussen verpakt in dozen en gestapeld op pallets. Vanaf het begin tot het eindproduct werk je samen met je collega's en teamleider aan hoogwaardige producten die voldoen aan de wensen van onze klanten.

De werkzaamheden zijn in de zomer in 2-ploegen en na de zomer in 3-ploegen.

Over het bedrijf

Pharmaspray, een dochteronderneming van de Mobacc Group, is een toonaangevende speler in de aerosol industrie, gespecialiseerd in spuitbussen. Wij zijn trots op onze A-label producten van uitmuntende kwaliteit. Ons streven naar innovatie en duurzaamheid wordt ondersteund door onze eigen R&D afdeling, die voortdurend bezig is met het ontwikkelen van milieuvriendelijke oplossingen voor spuitbussen.

Als familiebedrijf staat Pharmaspray bekend om zijn kenmerkende cultuur, gekenmerkt door open communicatielijnen, een informele werkomgeving en een sterke focus op klanttevredenheid en resultaatgerichtheid. We zijn trots op onze twee productielocaties: een in Veendam (Mobacc & Pharmaspray) en een in Zaandam (Eurofill). Op dit moment zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega om ons team in Veendam te versterken.

 

Wat wij bieden

 • Een salaris boven het minimumloon, inclusief ploegentoeslag van €14,47 per uur;
 • Uitzicht op een vast contract bij goed functioneren;
 • Jij bouwt gelijk pensioen op;
 • Werken in twee ploegen of drie ploegen;
 • Uitstekende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld voor de functie als operator.

Ben jij de betrouwbare productiemedewerker die wij zoeken? Laat het ons weten! Je kunt namelijk direct aan de slag. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anniek Brouwer via 0598 627 000. We kijken ernaar uit om jouw cv te ontvangen!

Functie eisen

 • Je hebt een gezonde dosis werklust en steekt graag je handen uit je mouwen;
 • Je bent minimaal 18 jaar;
 • Je vindt het werken in 2- en 3-ploegen geen probleem;
 • Je hebt oog voor detail;
 • Je werkt nauwkeurig;
 • Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel voor de veiligheid van jezelf en jouw collega’s.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via