Leerling dakreiniger

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Stadskanaal

Over de functie

Is werken op hoogte voor jou geen probleem? Ben jij het visitekaartje van het bedrijf en lijkt het je leuk om bij particuliere klanten over de vloer te komen? Wil je graag voor langere tijd aan onze opdrachtgever binden? Kun je overweg met een hogedrukspuit of wil je dat graag leren? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Jouw dag start om 6.45 uur met een kop koffie samen met je collega's op kantoor in Stadskanaal. Na de koffie rijden jullie samen naar de klant in Groningen. Jullie beginnen de dag met het installeren van de steigers, zekeringen en het klaarzetten van de apparatuur zoals de hogedrukreiniger. Jouw collega is ervaren met het reinigen van daken en het aanbrengen van coating, hij zal jou alle kneepjes van het vak leren. Jullie werken op hoogte en zitten natuurlijk vast aan een zekering om ongelukken te voorkomen. Rond 16.00 uur ziet het dak er uit als nieuw. De klant is erg blij met zijn schone dak en jullie vertrekken voldaan richting huis.

Wij bieden je een complete opleiding tot dakreiniger terwijl jij je salaris verdient. Het omgaan met spuit en hogedruk apparatuur zit hierbij inbegrepen. Daarnaast leer je hoe je zelfstandig coatings kan aanbrengen en voorzien wij je van een VCA certificaat.

Je komt te werken in een gezellig team. Er worden regelmatig personeelsfeesten georganiseerd en op vrijdag kun je aanschuiven bij de vrijdagmiddagborrel.

Functie eisen

Je hebt geen hoogtevrees
Je bent voor langere tijd bechikbaar
Je bent leegierig
Je bent in het bezit van een rijbewijs B
Je bent fysiek in orde
Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te behalen

Wij bieden:
Een uitdagende functie voor langere tijd
Uitzicht op een (vast)contract bij de opdrachtgever

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via