Elektromonteur Drachten

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2800 en € 4000
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Drachten

Over de functie

Ben jij een gepassioneerde techneut met een brede kennis van elektrotechniek? Heb je altijd al een belangrijke rol willen spelen in het onderhouden en verbeteren van een dynamische fabrieksomgeving? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven! Lees snel verder voor meer informatie.

Als allround elektromonteur werk je op doordeweekse dagen, van maandag tot en met vrijdag, tijdens de dagdienst in het centrum van Drachten. Daarnaast wordt er één week per vier weken een beroep gedaan op jouw beschikbaarheid voor storingsdienst. Dit betekent dat je buiten je reguliere werktijden 24/7 oproepbaar bent om storingen op te lossen. Uiteraard word je beloond met een consignatievergoeding als blijk van waardering voor je flexibiliteit.

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor gepland onderhoud, het op sporen en verhelpen van storingen, en het implementeren van modificaties. Een goede basiskennis van PLC-systemen, zoals Step 5, Step 7 en TIA Portal, is essentieel, omdat je hier dagelijks mee werkt. Daarnaast is het wenselijk dat je bekend bent met gelijkstroomregelaars, frequentieregelaars, hydrauliek en pneumatiek. Ons bedrijf maakt gebruik van diverse soorten machine- en motorbesturingen, dus het is belangrijk dat je een brede interesse en enige ervaring op dit gebied hebt.

Binnen onze technische dienst, bestaande uit 24 collega's, maak je deel uit van een team van vier allround elektromonteurs. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een specifieke afdeling binnen de fabriek, waarbij jullie elkaar ondersteunen waar nodig. Als eerste aanspreekpunt voor elektrische storingen is effectieve communicatie met je collega's van groot belang om problemen snel en efficiënt op te lossen.

Naast het verhelpen van storingen streven we constant naar verbetering van onze processen. Ons ultieme doel is om het aantal storingen tot nul te reduceren. Samen met jouw collega's ga je deze uitdaging dagelijks aan. We zoeken dan ook een elektromonteur die graag meedenkt over optimalisaties en actief bijdraagt aan de voortdurende verbetering van onze fabriek. Als je geniet van gevarieerd werk, verantwoordelijkheid neemt en de kans wilt hebben om jezelf te ontwikkelen, dan is deze functie perfect voor jou!

Over het bedrijf

Je werkt bij een gerenommeerd en internationaal bedrijf in de rubberindustrie. De fabriek is ruim opgezet, waardoor er genoeg ruimte is voor iedereen om rustig te werken en tegelijkertijd de gezelligheid van collega's op te zoeken. De werksfeer is aangenaam en vriendelijk.

De werklocatie bevindt zich in het centrum van Drachten en is gemakkelijk bereikbaar vanuit Groningen, Heerenveen, Leeuwarden en nabijgelegen plaatsen. De afstand van Groningen naar het werk is ongeveer 35 km en vanuit Heerenveen is het ongeveer 20 km. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden beschikbaar en je krijgt een vergoeding voor je reiskosten.

Wat wij bieden

 • Een bruto salaris van minimaal €2800 en maximaal €4000, conform cao Kunststof- en Rubberindustrie;
 • Een consignatievergoeding tijdens storingsdiensten;
 • Voldoende vrije dagen om 7 dagen op vakantie te gaan, met de mogelijkheid om nog meer vakantiedagen bij te kopen;
 • 8% vakantietoeslag + een extra jaarlijkse uitkering van ten minste 5.6%.

Functie eisen

 • Je hebt minimaal een technische opleiding afgerond op mbo-4 niveau;
 • We geven de voorkeur aan kandidaten met NEN- en VCA-certificaten, maar als je deze nog niet hebt, bieden we de mogelijkheid om ze via MF Uitzendbureau te behalen;
 • Enige jaren ervaring met onderhoudswerkzaamheden binnen een productieomgeving is een pluspunt;
 • Je bent vertrouwd met geautomatiseerde kantoor- en onderhoudssystemen;
 • Het lezen van technische tekeningen vormt geen uitdaging voor jou;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Wil jij aan de slag als allround elektromonteur? Solliciteer dan vóór 25 augustus via de online sollicitatieknop. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Hendrika via telefoonnummer: 0512 - 542 742.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via