Orderpicker (omgeving Kolham)

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Kolham

Over de functie

Als orderpicker ben jij onderdeel van het logistieke proces in een groot magazijn in Kolham. Dit is een ideale baan voor als je niet stil kunt zitten, want we kunnen jouw actieve en fysieke inspanningen goed gebruiken om orders te verzamelen in ons magazijn. Jij weet de juiste gangpaden te vinden en kunt snel en vakkundig een order gereed maken voor verzending! Ben jij op korte termijn beschikbaar parttime of fulltime? Dan zoeken wij jou! 

Over het bedrijf


Jouw nieuwe werkgever is een sterk groeiende inkooporganisatie in de markt van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. Het bedrijf is zowel actief op de nationale als internationale markt. In het centrale warehouse in Kolham wordt een diversiteit aan producten op- en overgeslagen en is daarom het logistiek hart van de organisatie. Er is een gezellige werksfeer, je zult veel collega's hebben.

Wat wij bieden

  • Een salaris conform CAO;
  • Een ploegentoeslag van 8,75%;
  • Een baan waar je de mogelijkheid hebt om fulltime of parttime te werken;
  • Op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur heb je recht op 25 vakantiedagen;
  • Vanaf dag 1 bouw jij pensioen op. 

Functie eisen


Zolang jij ons de zekerheid kunt geven dat je op kort termijn en voor langere periode beschikbaar bent, ben je van harte welkom op onze vestiging. Het is helemaal mooi meegenomen als je al ervaring hebt opgedaan als orderpicker of magazijnmedewerker. Heb je die ervaring niet maar ben je gegarandeerd beschikbaar, ook dan nodigen we je uit om te solliciteren. 

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature orderpicker in Kolham? Neem dan contact op met Samira Lohstroh via 0598-395601. Ben of ken jij de geschikte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan nog deze week en dan kun je wellicht volgende week starten!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via