Magazijnmedewerker in een groot warehouse in Kolham!

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 12
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Kolham

Over de functie

Ben jij op zoek naar een actieve baan waarbij je fysiek bezig bent en geen behoefte hebt aan de sportschool? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Wij zoeken namelijk een magazijnmedewerker voor een groot warehouse in Kolham.

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het legen van containers samen met je collega's. Dit gebeurt dagelijks en is een belangrijk onderdeel van het logistieke proces. Naast het harde werken heerst er een gezellige sfeer op de werkvloer en is er een echt groepsgevoel. Aan het einde van de werkdag ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Over het bedrijf


Je nieuwe werkgever is een sterk groeiende inkooporganisatie in de markt van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. Het centrale warehouse in Hoogezand is het logistiek hart van de organisatie en hier worden diverse producten op- en overgeslagen. Bij goed functioneren is er kans op een vast contract.

Wat wij bieden

Als magazijnmedewerker werk je van 7:00 tot 16:00 uur of van 16:00 tot 23:30 uur en ontvang je een uurloon van €11,92. Dit bedrag is bespreekbaar afhankelijk van je ervaring en prestaties.
Daarnaast:

  • Heb je recht op 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld o.b.v. 40 uur
  • Je bouwt na dag 1 pensioen op
  • Vanaf 10 km enkele reis ontvang je € 0,21 cent per km

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze vacature is het belangrijk dat je op korte termijn beschikbaar bent en voor langere periode. Ervaring als magazijnmedewerker is een pre, maar niet vereist. Belangrijker is dat je gemotiveerd bent om aan de slag te gaan en een positieve bijdrage wilt leveren aan het team.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Samira of Davey via 0598-395601. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan snel en wie weet start jij volgende week al met je nieuwe baan als magazijnmedewerker in Kolham!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via