Operator 3-ploegen - Veendam

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 18
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Veendam

Over de functie

Jij kent de machines van binnen en buiten en weet precies wat ze nodig hebben. Als operator 3-ploegen ben jij verantwoordelijk voor het bedienen, produceren en afvullen van productiebatches. Een lekker afwisselende baan waarbij je elk weekend vrij bent en een goede toeslag bovenop je salaris ontvangt. Klinkt goed toch?   

In jouw nieuwe baan als operator werk jij nauwkeurig en georganiseerd. Jij bent niet alleen verantwoordelijk voor het bedienen, produceren en afvullen van productiebadges, maar je voert ook kwaliteitscontroles uit en maakt rapportages. En is er een storing? Dan kom jij gelijk in actie om deze op te lossen. 

Daarnaast zorg je er in de rol van operator voor dat de veiligheid van jezelf en je collega's goed gewaarborgd wordt, en let je erop dat jouw werkplek er tijdens en na je dienst schoon en georganiseerd bij ligt. 

Over het bedrijf

Je gaat werken bij een toonaangevende marktleider in Europa op het gebied van industriële wassen, lijmen en dispersies. Ze leveren hoogwaardige producten wereldwijd aan diverse sectoren, waaronder de voedingsindustrie, automotive industrie en cosmetica-industrie. 

Op de werkvloer heerst een leuke werksfeer waar samenwerking centraal staat. Iedereen draagt zijn steentje bij aan het productieproces en de teamleden ondersteunen elkaar waar nodig. Bovendien is er ook aan een goede werk-privé balans is gedacht: de 3-ploegendienst biedt een flexibele en afwisselende werkrooster én je bent elk weekend vrij. 

Wat wij bieden

 • Salaris van € 16,60 per uur (inclusief ploegentoeslag) 
 • Fulltime functie voor langere tijd met ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden 
 • Mogelijkheid op contract te komen bij de opdrachtgevers 
 • Een enthousiast, gemotiveerd en gedreven team

Functie eisen

Als operator 3-ploegen heb jij een verantwoordelijke functie. Het is daarom belangrijk dat jij proactief en zelfstandig te werk gaat en oog voor detail hebt. Daarnaast weet jij natuurlijk hoe je orders moet lezen, machines moet afstellen en berekeningen moet maken. Dit vul je aan met: 

 • Ervaring in de procesindustrie en het besturen van machines 
 • Een afgeronde opleiding voor operator A of B, of aantoonbare ervaring als operator binnen een productieomgeving 
 • Fulltime beschikbaarheid voor langere tijd

Houd jij de machines in Veendam draaiende? Solliciteer meteen! Eerst nog vragen over de vacature operator 3-ploegen? Neem dan contact op met MF Uitzendbureau Veendam op 0598 627 000 (je mag vragen naar Carmen). 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via