Logistiek medewerker binnendienst

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Assen

Over de functie

Ben jij administratief goed onderlegd? Hebben ERP-systemen voor jou geen geheimen en spreek je goed Duits en Engels? Mooi, dan hebben wij de perfecte baan voor je! Voor onze opdrachtgever in Assen zijn we namelijk op zoek naar een logistiek medewerker binnendienst.

Als logistiek medewerker binnendienst ben jij goed in het houden van overzicht, organiseren en coördineren. Je zorgt ervoor dat alle binnenkomende en uitgaande goederen van de juiste documenten worden voorzien en zorgt voor een juiste vastlegging in het ERP-systeem. Omdat je contact hebt met klanten en leveranciers in Duitsland en Engeland, is het belangrijk dat je deze twee talen zowel mondeling als schriftelijk goed beheerst. Je controleert alle documentatie op kwaliteit en zorgt ervoor dat het bij de juiste persoon terechtkomt.
Daarnaast ben je ook een douanier; je draagt namelijk de volledige verantwoordelijkheid voor alle administratieve afhandeling van douanedocumentatie. 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Assen. Ze zijn een grote speler op de arbeidsmarkt zowel in binnen- en buitenland, dit blijkt dan ook uit het feit dat ze hun product in meer dan 70 landen leveren.

Wat wij bieden

  • Een salaris van maximaal €3.104,- op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Een dienstverband voor minimaal een jaar
  • Een fijne afwisselende baan bij een goede werkgever in Assen

Functie eisen

  • Je bent administratief goed onderlegd en beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal zowel mondeling als schriftelijk
  • Je hebt ervaring met ERP-systemen en douanedocumentatie

Ben jij geïnteresseerd in de functie van logistiek medewerker binnendienst? Solliciteer dan direct! Nog vragen over de functie van logistiek medewerker? Neem dan contact op met ons kantoor in Assen door te bellen naar 0592 318 333 en vraag naar Stefan of Vera.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via