Assistent Dakdekker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau LBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Stadskanaal

Over de functie

Ben jij een aanpakker? Heb jij geen hoogtevrees? Vind jij een goede werksfeer belangrijk? En zit assisteren in jou bloed? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als assistent dakdekker ben je verantwoordelijk voor op het dak verrichten van eenvoudige werkzaamheden, welke niet in overwegende mate bestaan uit het aanbrengen van dakbedekkingen en waarvoor geen specifieke kennis is vereist. Tot deze eenvoudige werkzaamheden worden o.a. gerekend: Onderhoudswerkzaamheden, sloopwerkzaamheden, het leggen van isolatie, fysiek en/of machinaal transport van dakbedekkingsmaterialen en materiaal vanaf de begane grond naar het dak brengen, schoonmaken en opruimen. Omdat er op hoogte word gewerkt is het belangrijk dat je je aan de veiligheidsvoorschriften op de werkvloer houdt. Door te ondersteunen in dit werk kun je steeds meer leren en kun jij je ontwikkelen tot een zelfstandig dakdekker!

Je komt te werken in een gezellig en gemotiveerd team. Naast hard werken is humor, plezier en gelijkwaardigheid bij deze opdrachtgever erg belangrijk op de werkvloer.

Functie eisen

- Je bent een aanpakker
- Je hebt geen hoogtevrees
- Je bent voor langere tijd beschikbaar
- Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen
- Rijbewijs B(e) is een pre

Wij bieden:
- Een markconform salaris
- Een functie voor langere tijd
- Uitzicht op een contract bij de opdrachtgever

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via