Allround Gereedschapsmaker

 • Salarisindicatie Tussen € 2400 en € 3100
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Buitenpost

Over de functie

Heb jij ervaring als allround gereedschapsmaker of ben je net van school en heb je interesse in de fijnmechanica? Dan is dit de vacature voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een allround gereedschapsmaker die in een internationaal team wil komen werken om matrijzen te ontwerpen en maken!

Als allround gereedschapsmaker ben jij onderdeel van een groot team van ontwerpers en makers van matrijzen die verspreid zijn over Polen, Denemarken en Nederland. In deze functie word je medeverantwoordelijk voor het wijzigen en herstellen van hulpgereedschappen, matrijzen en toebehorende onderdelen binnen het extrusie proces. Hierin onderhoud je nauw contact met je collega's en bespreek je veel over het wijzigen en aanpassen van de matrijzen. Ook verricht je werkzaamheden ten behoeve van het herstellen of wijzigen van de matrijzen. Hieronder vallen werkzaamheden als frezen, assembleren, slijpen, draaien, polijsten, vonk- en zink eroderen en programmeren. Om de werkzaamheden goed uit te voeren bereid je je erg goed voor, voordat je begint met het wijzigen of herstellen van een matrijs. Dit doe je door tekeningen te lezen, informatie over de matrijs op te nemen, 3D modellen te bestuderen en visuele controles uit te voeren.

Al met al krijg je een leuke uitdagende functie waarin er ruimte wordt geboden om te leren. Ook als je net je diploma hebt behaald in een richting als fijnmechanica of dergelijke ben je van harte welkom en zijn je collega's bereid om jou volledig op te leiden tot een volwaardig tool designer! 

Over het bedrijf

Je komt te werken in een dynamische internationale organisatie die bekend staat om zijn hoogwaardige kunststof profielen en maatwerkoplossingen. Met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie is het bedrijf een belangrijke speler in de kunststof extrusie-industrie. Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Buitenpost en draagt bij aan de economische groei in de regio en biedt uiteraard werkgelegenheid. Binnen de organisatie heerst een platte cultuur en is iedereen erg toegankelijk en zijn er korte lijntjes. Voorheen was het een familiebedrijf, op dit moment is dat het niet meer, maar het gevoel binnen de organisatie is nog steeds hetzelfde!

Wat wij bieden

 • Je komt direct op contract bij de opdrachtgever!;
 • Je komt te werken op een dynamische en creatieve afdeling; 
 • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en wordt opgeleid door je collega's;
 • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid.

Functie eisen

 • Interesse in de fijnmechanica;
 • Ervaring of afgeronde opleiding in de richting van fijnmechanica, creatief vakmanschap of soort gelijke opleiding;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord- en geschrift;
 • Je hebt een proactieve houding en wilt graag nieuwe dingen leren en ontdekken.

Ben jij geïnteresseerd in de functie van Allround gereedschapsmaker? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Johan Bloem door te bellen/appen naar 06 20 68 31 98. Je kan MF Drachten ook altijd bereiken op 0512 54 27 42.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via