Operator 3-ploegen Borgesius Sappemeer

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 14 en € 16
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Sappemeer

Over de functie

Voor Bakkerij Borgesius in Sappemeer zijn we op zoek naar een inpak operator. Als operator ben je werkzaam bij de machines en zorg je er voor dat het productieproces optimaal verloopt. Je zult fulltime worden ingezet in een 3-ploegensysteem en je zult ook af en toe in de weekenden beschikbaar moeten zijn. Ook moet je rekening houden met een warme omgeving, door de ovens. Je bent verantwoordelijk voor het instellen, monitoren en bijstellen van het volledige inpakproces aan een van onze broodlijnen. Jij zorgt ervoor dat alle producten netjes worden ingepakt en checkt ook als laatste de kwaliteit voordat het naar de klant gaat. Niets ontgaat jou! Gaat er iets niet volgens plan? Dan informeer je direct je teamleider. Kleine storingen verhelp je zelf, of samen met een van je collega’s. Zonder jou geen brood op de plank! Je wordt intern opgeleid om zelfstandig te werken als operator. Als jij zelfstandig kan werken krijg je een mooie loonsverhoging. 

Over het bedrijf

Borgesius houdt zich bezig met het produceren van brood voor onder andere grote supermarkten. Er worden daarom hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van het product om de klanten en consumenten altijd van een heerlijk product te kunnen voorzien. Door middel van vakmanschap en een goedlopend productieproces wordt de kwaliteit van de producten gewaarborgd.

Wat wij bieden

Bij Bakkerij Borgesius zorgen ze niet alleen voor lekker brood, maar ook voor hun medewerkers. Je krijgt veel mogelijkheden en ruimte om je talenten te laten zien én je door te ontwikkelen.

Afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring, ligt jouw salaris tussen de € 14,36 - € 16,00 per uur op basis van 38 uur per week (fulltime). Hier komen nog extra toeslagen van minimaal 34% bovenop voor het werken in de avonduren, nachten of weekenden!

Functie eisen

  • Je vind het niet erg om fysieke werkzaamheden uit te voeren;
  • Je bent technisch onderlegd;
  • Je kan tegen warme temperaturen; 
  • Je bent beschikbaar om te werken in een 3 ploegendienst en bereid om de weekenden en feestdagen te werken.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via