Teamleider 3-ploegendienst

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 3000 en € 4000
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Drachten

Over de functie

Jij krijgt energie van het realiseren van de planning en jij weet deze energie moeiteloos over te brengen op jouw team. Daarnaast ben jij goed in het stellen van grenzen en stimuleer jij het team om zich verder te ontwikkelen. Is deze rol voor jou weggelegd, lees dan verder!

Binnen deze functie is geen dag hetzelfde. Regelmatig draag je de algehele verantwoordelijkheid voor de fabriek, al weet je dat je altijd op ondersteuning kan rekenen. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, waardoor een goede overdracht van de vorige naar jouw ploeg van essentieel belang is. Om goed voorbereid te zijn, kom jij daarom altijd net iets eerder naar je werk. 

Jij realiseert een goede planning en stuurt ongeveer een team van 20 operators aan. Jij bent vooral bezig met het soepel laten draaien van de fabriek en het ontwikkelen van het team. De groep waaraan je leiding geeft bestaat uit een klein team van 2 tot 6 mensen die met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid het werk aan de vaak grote machines doen. Dit is geen lopende band werk! 

Samen met jouw team creëer je een positieve werksfeer en streef je naar continu verbeteren. Je neemt hierin zelf het initiatief en pakt de signalen vanuit jouw team direct op. Jij hebt geleerd dat dit de sleutel is tot het succes. Aan het einde van de dienst zorg je weer voor een goede overdracht naar de volgende ploeg. Dankzij jouw vooruitziende blik verloopt deze overdracht soepel, omdat je al rekening gehouden hebt met wat je collega’s nodig hebben. Dat voelt goed, want je bent een échte teamspeler.

Wij verwachten dat jij je thuis voelt in de technische/chemische procesindustrie en dat je enthousiast wordt van innovatie en verandering. Je draagt tijdens je dienst samen met een collega teamleider de verantwoordelijkheid voor bijna het gehele productieproces en rapporteert aan de manufacturing director.

Samen met het ervaren en enthousiaste shiftleaderteam ben je jaarlijks verantwoordelijk voor de productie van meer dan 1200 kilometer aan transportbanden. Met jouw betrokkenheid, ervaring en gedrevenheid help je dit bedrijf zich verder te ontwikkelen.

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever is een groot en internationaal toonaangevend bedrijf in de rubberindustrie. De fabriek is ruim, waardoor niemand elkaar voor de voeten loopt. Een omgeving waar je rustig je werk kunt doen en de gezelligheid van je collega's kunt opzoeken. Er hangt een fijne werksfeer. 

De werklocatie ligt centraal in Drachten en is vanuit Groningen, Heerenveen, Leeuwarden en omliggende plaatsen goed bereikbaar. De afstand van Groningen naar de werklocatie is ongeveer 35 km en vanuit Heerenveen 20 km. Er zijn genoeg gratis parkeermogelijkheden en je krijgt een reiskostenvergoeding. 

Wat wij bieden

 • Een bruto salaris van min. €3000,- tot max. €4000,- conform de CAO Rubber & kunststof;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per KM, vanaf 10 km reisafstand en max. 30 km;
 • Grote kans op een vaste aanstelling; 
 • een baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Er zijn volop kansen om je verder te ontwikkelen. 

Functie eisen

 • Een afgeronde (technische) opleiding op mbo-4 niveau; 
 • Jij hebt een VCA-vol of grijpt de mogelijkheid aan om deze via MF te behalen; 
 • Jij bent sociaal en optimistisch;
 • Jij staat er voor je team en bent resultaatgericht;
 • Jij hebt technisch kennis. 

Zie jij jezelf de rol als nieuwe teamleider op je nemen? Solliciteer dan via de groene button. Mocht je eerst nog vragen hebben die je graag van te voren bespreekt, bel dan naar 0512 542 742 en vraag naar Carina of Hendrika. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via