Machinebediener 3-ploegen Borgesius Sappemeer

 • Aantal uren per week 36 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 14 en € 16
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Sappemeer

Over de functie

De functie van een inpak operator bij Bakkerij Borgesius in Sappemeer is een leuke kans voor mensen die affiniteit hebben met machines en de voedselproductie. Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen of je geïnteresseerd bent in deze functie:

 1. Verantwoordelijkheden: Als inpak operator ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten verlopen van het productieproces aan een van de broodlijnen. Dit omvat het instellen, monitoren en bijstellen van de inpakmachines, evenals het waarborgen van de kwaliteit van de ingepakte producten. Je moet alert zijn op eventuele problemen en deze onmiddellijk aan je teamleider melden.

 2. Werktijden: Deze functie vereist dat je in een 3-ploegensysteem werkt, wat betekent dat je in verschillende diensten zult werken, waaronder nachtdiensten. Bovendien moet je bereid zijn om af en toe in het weekend te werken. Flexibiliteit in werktijden is dus belangrijk.

 3. Samenwerking: Je zult nauw samenwerken met je collega's om eventuele kleine storingen op te lossen. Teamwork is van groot belang om ervoor te zorgen dat het productieproces soepel verloopt.

 4. Opleidingsmogelijkheden: Het bedrijf biedt interne opleidingen aan om je in staat te stellen zelfstandig te werken als operator. Het behalen van deze status kan leiden tot een loonsverhoging.

Als je enthousiast wordt van het werken met machines, het bewaken van de kwaliteit van voedselproducten en bereid bent om in wisselende diensten te werken, dan zou deze functie als inpak operator bij Bakkerij Borgesius in Sappemeer wel eens een uitstekende carrièremogelijkheid voor je kunnen zijn.

Over het bedrijf

Het feit dat Borgesius zich bezighoudt met het produceren van brood voor grote supermarkten benadrukt het belang van kwaliteit en betrouwbaarheid in hun productieproces. Klantevredenheid, voedselveiligheid en merkreputatie zijn belangrijke punten voor Borgesius.  Al met al is het streven naar kwaliteit in de voedselproductie, vooral in de bakkerijsector, van cruciaal belang voor het succes van Borgesius en het handhaven van hun positie als betrouwbare leverancier voor grote supermarktketens.

Wat wij bieden

Bij Bakkerij Borgesius zorgen ze niet alleen voor lekker brood, maar ook voor hun medewerkers. Je krijgt veel mogelijkheden en ruimte om je talenten te laten zien én je door te ontwikkelen.

Afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring, ligt jouw salaris tussen de € 14,36 - € 16,00 per uur op basis van 38 uur per week (fulltime). Hier komen nog extra toeslagen van minimaal 34% bovenop voor het werken in de avonduren, nachten of weekenden!

Functie eisen

 • Je vind het niet erg om fysieke werkzaamheden uit te voeren;
 • Je bent technisch onderlegd;
 • Je kan tegen warme temperaturen; 
 • Je bent beschikbaar om te werken in een 3 ploegendienst en bereid om de weekenden en feestdagen te werken.

Als je aan deze vereisten voldoet en bovendien enthousiast bent over het werken met machines, het waarborgen van kwaliteit in de voedselproductie en bereid bent om in een teamomgeving te werken, zou deze functie goed bij je kunnen passen. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via