Fulltime metaalbewerker regio Veendam

 • Salarisindicatie Tussen € 2400 en € 2800
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Veendam

Over de functie

Als je enthousiast bent om aan de slag te gaan dan verwelkomen we je graag bij ons bedrijf! Wij zijn actief in de maakindustrie, waarbij we grondstoffen omzetten in hoogwaardige eindproducten. Van ruwe staalrollen die onze faciliteit binnenkomen tot perfect afgewerkte transportbanden die wereldwijd naar onze klanten worden verzonden, we spelen een cruciale rol in verschillende industrieën.

 Op deze afdeling worden de unieke producten van Broekema vervaardigd. De afdeling is opgesplitst in twee aparte hallen, elk met hun eigen specialisatie. In de ene hal worden de materialen gelast, terwijl in de andere hal het zetwerk wordt uitgevoerd. Dit gedeelte staat bekend als onze constructie- en bankwerkafdeling. Op beide afdelingen werk je dagelijks met werkopdrachten en technische tekeningen. Materialen worden op maat gesneden en gevormd volgens de juiste lengtes en specificaties. Het verbinden en lassen van materialen gebeurt zowel handmatig met CO2-lasapparatuur als geautomatiseerd met behulp van lasrobots. Om op deze afdeling voor speciale projecten te werken, is een technische opleiding of relevante ervaring vereist. Je moet vertrouwd zijn met diverse materialen en in staat zijn technische tekeningen te begrijpen en toe te passen. Voor laswerkzaamheden is een certificering op MIG MAG niveau 2 noodzakelijk of vergelijkbare ervaring is vereist.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat producten produceert voor de agrarische industrie. Dit doen ze vanuit Veendam waarna ze deze producten exporteren naar meer dan 40 landen over de hele wereld, dus jouw werk wordt wereldwijd gewaardeerd. Je komt terecht in een team van zowel mannen als vrouwen dat graag samen de schouders eronder zet, maar het ook erg gezellig maakt. Jouw nieuwe werkgever vindt het belangrijk dat jij voor langere tijd lekker op je plek zit. Ze houden zich daarom druk bezig met de vitaliteit op de werkvloer, vieren jubilea, feestdagen, successen en laten veel ruimte om door te groeien.

Wat wij bieden

 • Jij krijgt een goed salaris en ploegentoeslag; 
 • Jij krijgt de mogelijkheid om bij jouw nieuwe werkgever op contract te komen; 
 • Jij krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen; 
 • Jij bouwt gelijk pensioen op; 
 • Jij bouwt bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld per jaar op. 

Functie eisen

 • Jij hebt relevante werkervaring als metaalbewerker; 
 • Jij bent in staat om tekeningen te kunnen lezen; 
 • Jij bent bereid om in 2-ploegen te weken. 


Kan jij niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan snel! Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via 0598-627000. Je mag vragen naar Carmen. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via