Machine Operator 3-ploegendienst

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2600 en € 3500
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Drachten

Over de functie

Ben jij iemand die enthousiast is over het verantwoordelijk zijn voor een soepel verloop van processen, die van uitdagende problemen oplossen houdt en een passie heeft voor techniek? Dan is de rol van machine-operator misschien wel perfect voor jou! Wil je meer weten? Blijf lezen en ontdek wat deze functie voor jou in petto heeft!

Als ons nieuwste teamlid krijg je gedurende een periode van 6 tot 8 weken uitstekende begeleiding om de vereiste taken te leren. Dit omvat het leren bedienen van de machines, het ontwikkelen van de vaardigheid om storingen te herkennen en het vermogen om kleine storingen zelf op te lossen. Voor grotere storingen schakel je de technische dienst in. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het handhaven van een opgeruimde werkplek, wat bijdraagt aan een veilige werkomgeving voor jou en je collega's.

Je werkt in kleine teams, wat de mogelijkheid biedt om sterke banden op te bouwen met je collega's. De werkvloer heeft een aangename en vriendelijke sfeer, waarbij iedereen altijd klaar staat om elkaar te ondersteunen. Het is dan ook geen verrassing dat het gemiddelde dienstverband van ons personeel meer dan 15 jaar bedraagt!

Je hebt een werkrooster in een 3-ploegendienst, wat betekent dat je elk weekend vrij hebt! Elke week draai je een andere dienst. De ochtenddienst begint om 06:00 uur en eindigt om 14:00 uur, de middagdienst loopt van 14:00 uur tot 22:00 uur, en de nachtdienst beslaat de periode van 22:00 uur tot 06:00 uur.

Over het bedrijf

Bij je nieuwe werkgever kom je terecht in een gerenommeerd wereldwijd bedrijf binnen de rubberindustrie. Hier kun je in alle rust je taken uitvoeren en tegelijkertijd genieten van het gezelschap van je collega's. De werkomgeving is dan ook vriendelijk en aangenaam.

De locatie bevindt zich in het hart van Drachten en is uitstekend bereikbaar vanuit plaatsen zoals Groningen, Heerenveen, Leeuwarden en nabijgelegen plaatsen. De afstand van Groningen naar de werkplek bedraagt ongeveer 35 km, terwijl het vanuit Heerenveen slechts 20 km is. Er zijn ruimschoots gratis parkeermogelijkheden en je krijgt een vergoeding voor je reiskosten.

Wat wij bieden

 • Een brutoloon van €12,86 per uur, exclusief een ploegendiensttoeslag van 18,5%; 
 • Een ADV-vergoeding van €0,62 per uur; 
 • Een fulltime dienstverband in een 3-ploegendienst; 
 • Toegang tot een pensioenregeling; 
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer tot 30 kilometer; 
 • Een langdurige baan met de mogelijkheid op een vast contract in de toekomst.

Functie eisen

 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Je bent bereid om in een 3-ploegendienst te werken;
 • Je beschikt over een sterk gevoel van verantwoordelijkheid. 

Als je interesse hebt in de positie van operator, zijn we geïnteresseerd in je motivatie. Heb je nog vragen over de functie voordat je solliciteert? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Hendrika of Carina. Ze staan klaar om je vragen te beantwoorden en ze zijn bereikbaar via telefoonnummer (0512) 542 742.  

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via