Medewerker Customer Service - Veendam

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats VEENDAM

Over de functie

Binnen jouw nieuwe baan als medewerker customer service voorzie jij de klant van alle informatie over producten, leveringen en levertijden. Een uitdagende en afwisselende functie, waarin je nauw samenwerkt met diverse afdelingen binnen de organisatie. Samen maken jullie elke opdracht tot een succes! Is dit de baan die jij zoekt? Lees dan snel verder!

Op de afdeling customer service leer jij alle klanten en hun wensen kennen. Dit doe je door alle vragen van internationale klanten te beantwoorden. Deze vragen gaan over producten, leveringen en levertijden.
Naar aanleiding van dit contact verzorg jij de administratieve handelingen die hieruit voorvloeien. Zo maak, controleer en verwerk jij verkooporders. Hiervoor werk je nauw samen met de afdeling inkoop, productie, planning en transport.

Tevens ben je instaat om op diverse niveaus te communiceren met collega's en klanten. Je gaat klantgericht te werk, maar verliest het commerciële aspect van jouw functie niet uit het oog.
Om een opdracht tot een succes te brengen is het belangrijk dat jij nauwkeurig te werk gaat. Zo loopt het gehele proces efficiënt en optimaal door en sluit jij de opdracht af met een tevreden klant!

Ben jij na het lezen van deze functieomschrijving razend enthousiast? Solliciteer dan nu! We komen graag met je in contact. 

Over het bedrijf

Mobacc is actief in de aerosol industrie, met andere woorden; spuitbussen. Ze produceren A-label producten van hoogwaardig kwaliteit. Dit doen ze onder andere met hun eigen R&D afdeling die continu bezig is met duurzame ontwikkelingen voor de spuitbussen. Mobacc is een familiebedrijf en de cultuur kenmerkt zich door korte communicatielijnen, informele omgang en klant- en resultaatgerichtheid.

Ze werken vanuit twee productielocaties, waarvan een in Veendam (Mobacc & Pharmaspray) en een in Zaandam (Eurofill). Het team in Veendam verwelkomt graag nieuwe collega's!

Wat wij bieden

 • Een marktconform salaris op basis van jouw ervaring; 
 • De kans om rechtstreeks op contract te komen bij jouw nieuwe werkgever; 
 • Jij krijgt 27 vakantiedagen bij fulltime dienstverband met de mogelijkheid om 5 vakantiedagen bij te kopen;
 • Een hecht team binnen een informele werkomgeving en met prettige werksfeer; 
 • Ruimte voor eigen initiatief en invulling van de functie. 

Functie eisen

 • Jij hebt een afgeronde MBO 4 opleiding in commerciële richting;
 • Jij beschikt over een goede beheersing (zowel mondeling als schriftelijk) van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal; 
 • Jij hebt goede kennis van MS Office, waarbij vooral Excel en PowerPoint erg belangrijk zijn; 
 • Jij hebt kennis van Exact (pre);
 • Jij bent leergierig, enthousiast en initiatiefrijk. 


Past deze omschrijving perfect bij jou? Solliciteer dan nu! We plannen graag een afspraak met je in om te kijken naar de mogelijkheden! Voor vragen kun je ons bereiken op 0598-627000. Je mag vragen naar Carmen. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via