Vertegenwoordiger buitendienst

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2500 en € 3000
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Drachten

Over de functie

Heb jij ervaring in de bouw, ben je graag onderweg en kun je gemakkelijk een praatje maken met mensen? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk opzoek naar een vertegenwoordiger glashandel in de buitendienst!

Op maandagochtend stap jij in de auto en is je agenda alweer volgeboekt met afspraken door je collega's op het kantoor. Je neemt je agenda even door en bekijkt waar de klanten behoefte aan hebben, waar nodig neem je ook alvast wat voorbeelden mee. Veelal ben je te vinden bij particuliere klanten die een aanvraag hebben gedaan. Jij neemt met de klanten door aan welke glazen zij behoefte hebben en meet de glazen in zodat deze kunnen worden gemaakt bij jullie in de fabriek. Het kan namelijk zo zijn dat de klant een normaal dubbelglas heeft aangevraagd terwijl het mogelijk verstandiger is om zonwerend glas te nemen. Ook moet je uiteraard een beetje commercieel zijn ingesteld voor deze functie. 

Als je bij de klanten langs bent geweest en alles met hen hebt doorgenomen maak jij een overzicht van de producten die je hebt verkocht. In de middag kom je weer terug op de vestiging en stel jij de offertes specifiek voor de klant op, zodat zij weten wat de kosten zijn van de aanvragen. Wanneer hier akkoord op is speel jij dit door en kan alles in werking worden gezet. Om je functie goed te kunnen uitvoeren zal jij eerst ongeveer een maandje meelopen met een ervaren vertegenwoordiger. Op deze manier leer je het beste en het snelste de kneepjes van het vak om je functie goed te kunnen uitvoeren.

Over het bedrijf

Je komt te werken voor een familiebedrijf in Friesland die is gespecialiseerd in allerlei soorten beglazingen en materialen. Zij geven vakkundig advies aan zowel particuliere als zakelijke klanten en kunnen op aanvraag speciaal voor de klant producten op maat maken, dit doen ze middels een eigen productielijn. Naast het leveren van beglazing kunnen ze ook kozijnen, deuren, onderhouds- en schilderwerk leveren. 

Wat wij bieden

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2500-3000,-
 • Bij goed bevallen binnen 3 maanden op contract bij opdrachtgever
 • Een busje of auto van de zaak om naar de klanten te gaan

Functie eisen

 • Je moet commercieel gedreven zijn en "de handel zien"
 • In bezit van rijbewijs B
 • Je moet een vlotte babbel hebben en een gesprek gaande kunnen houden
 • Je woont in een straal van 20km vanaf Drachten 

Als je interesse hebt in de functie van vertegenwoordiger buitendienst, zijn we geïnteresseerd in je motivatie. Heb je nog vragen over de functie voordat je solliciteert? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en zijn bereikbaar via het telefoonnummer (0512) 542 742.  

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via