Bouw je Carrière op als Monteur Assemblage

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 2400 en € 3100
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats St.-Annaparochie

Over de functie

Ben jij klaar om deel uit te maken van een dynamisch team, waar vakmanschap en innovatie samenkomen? De vacature voor Monteur Assemblage biedt een uitgelezen kans om je technische skills te laten schitteren. 

Stap in de wereld van precisie en innovatie! Als monteur start je met seriematige montage op een dynamische afdeling met een hecht team van vijf collega's, onder leiding van een meewerkend voorman. Samen met je directe partner assembleer je wekelijks zo'n 10 voorzetborden, een complexe mix van metaal, kunststof, hydrauliek en elektronica. Dankzij duidelijke instructies en begeleiding, ben je snel in staat dit zelfstandig te doen. Naast de montage, draag je ook bij aan het testen van de borden en assisteer je op de spuiterij afdeling. Werk op maandag tot en met vrijdag, van 07:30 tot 16:30 uur, en laat jouw technische talent schitteren!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit Sint Annaparochie is een toonaangevende ontwikkelaar en producent van voorzetapparatuur voor heftrucks. Het voltallig team bestaat uit 35 collega's, waarvan 5 op de assemblage afdeling. Wegens goede prognoses en ontwikkelingen in de markt, zijn we naarstig op zoek naar een nieuwe ambitieuze monteur. Bij dit bedrijf vind je een team van gedreven experts die zich dagelijks inzetten voor geavanceerde oplossingen en hoogwaardige producten. De nadruk op kwaliteit en efficiëntie is niet alleen voelbaar, maar ook zichtbaar in het uitgebreide assortiment. Bij dit bedrijf ga je samenwerken met professionals die streven naar het overtreffen van verwachtingen en het creëren van blijvende impact. De positieve werksfeer en het voortdurende streven naar vooruitgang maken deze plek niet alleen inspirerend, maar ook een betrouwbare partner voor innovatie. Een omgeving waar jouw talent en ambitie kunnen floreren!

Wat wij bieden

  • Bruto maandsalaris €2.400,00 tot €2.650,00 afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring;
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
  • Per direct een baan voor langere tijd!;
  • Elke vrijdag het salaris op je rekening.

Functie eisen

  • Ervaring in montage, assemblage en/of vergelijkbare werkervaring met metaal;
  • Technisch inzicht en interesse.

Als dit jouw interesse wekt, reageer dan eenvoudig op deze vacature en we zullen binnen 2 werkdagen contact met je opnemen. Voor eventuele vragen kun je altijd contact opnemen met onze vestiging in Leeuwarden. Bel ons op 058 203 9010. Als je de voorkeur geeft aan een persoonlijk gesprek, ben je natuurlijk ook van harte welkom. Onze locatie is gunstig gelegen nabij het station en we hebben koffie en thee klaarstaan van maandag tot en met vrijdag, van 08:30 tot 17:30 uur. Loop gewoon binnen bij ons kantoor op Zuiderplein 35, 8911 AP in Leeuwarden. Als je enthousiast bent geworden en graag aan de slag wilt bij ons, zien we je graag snel verschijnen!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via