Creatieve Vakman gezocht: Mallenmaker/Bekistingspecialist in Betonproductie

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2500 en € 3000
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Drachten

Over de functie

Heb jij een passie voor het vormgeven van betonconstructies en wil je deel uitmaken van een gedreven team? Met je ruimtelijk inzicht en timmeropleiding werk je nauwkeurig, en jou ervaring als Bekistingspecialist voegt extra waarde toe. Samen met je team maak je betonelementen die later door monteurs op locatie worden gebruikt. Is dit iets voor jou? Lees dan verder!

Als Mallenmaker/Bekistingspecialist ben je verantwoordelijk voor het maken van bekistingen voor betonconstructies, zoals balkonplaten, bordessen, galerijplaten en trappen. Je werkdag begint om 07:30 uur in Drachten, waarbij je samen met je collega's de werkzaamheden voor die dag bespreekt. Na het bespreken en een kopje koffie pakken jullie de tekeningen erbij en starten jullie met de bekisting.

Als Mallenmaker/Bekistingspecialist dien je technische tekeningen goed te kunnen lezen, waarbij je elementtekeningen in spiegelbeeld kunt interpreteren, aangezien de mallen op deze manier worden vervaardigd. Dankzij je timmeropleiding beschik je over een goed ruimtelijk inzicht en werk je nauwkeurig. Als je tevens ervaring hebt als Bekistingspecialist in een vergelijkbare functie, is dat een grote meerwaarde. Daarnaast kun je goed samenwerken en uitleg geven zodat je collega's weten waar ze op moeten letten. Jullie maken als team samen de betonelementen die vervolgens door de monteurs op locatie worden gebruikt.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een gezellig en jong bedrijf waar naast hard werken ook zeker plaats is voor humor. Binnen in het bedrijf hangt er een gemoedelijke sfeer, iedereen begroet elkaar hartelijk en er is altijd ruimte voor een praatje.

Het bedrijf is goed in het maken van hele stevige betonnen vloeren voor boeren. Maar ze doen meer dan dat! Ze maken ook wanden en dakpanelen in hun fabriek en zetten het daarna op de bouwplaats in elkaar. Dat gaat veel sneller en is goedkoper. Hun bouwsystemen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle regels. Bovendien heeft het bedrijf maatwerkoplossingen en een persoonlijke aanpak om aan de specifieke eisen en wensen van de klant te voldoen. Ze hebben veel ervaring en zijn daarom een betrouwbare partner in de bouw. Van begin tot eind ondersteunen ze de klant. 

Wat wij bieden

 • Brutosalaris op basis van fulltime van €2.400 tot €3.500;
 • Reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en vakantiegeld;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Een informele en collegiale werksfeer;
 • Een afwisselende functie met veel uitdaging;
 • Bij goed bevallen op korte termijn over op contract bij onze opdrachtgever.

Functie eisen

 • Je bent leergierig en kan technische tekeningen lezen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
 • Je hebt ervaring met hout en beton door je voorgaande werk;
 • Je werkt graag in teamverband en hebt een proactieve instelling;
 • Je bent 32 tot 40 uren beschikbaar en bent fysiek in orde.


Bij MF uitzendbureau in Leeuwarden hebben we wellicht de ideale vacature voor jou als Mallenmaker/Bekistingspecialist! Als dit jouw interesse wekt, reageer dan eenvoudig op deze vacature en we zullen binnen 2 werkdagen contact met je opnemen. Voor eventuele vragen kun je altijd contact opnemen met onze vestiging in Leeuwarden. Bel ons op 058 203 9010. Als je de voorkeur geeft aan een persoonlijk gesprek, ben je natuurlijk ook van harte welkom. Onze locatie is gunstig gelegen nabij het station en we hebben koffie en thee klaarstaan van maandag tot en met vrijdag, van 08:30 tot 17:30 uur. Loop gewoon binnen bij ons kantoor op Zuiderplein 35, 8911 AP in Leeuwarden. Als je enthousiast bent geworden en graag aan de slag wilt bij ons, zien we je graag snel verschijnen!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via