Productiemedewerker kozijnen

  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Ben jij handig en heb je affiniteit met techniek? Zoek je een uitdagende functie met veel variatie en mooie projecten? Aarzel niet langer en solliciteer vandaag nog op deze vacature! 

Als productiemedewerker heb je de verantwoordelijkheid om in serie losse componenten op kunststofkozijnen en raamprofielen te monteren, conform de vastgestelde richtlijnen en de specifieke eisen van de klant. Je zorgt ervoor dat de geassembleerde producten voldoen aan de gestelde productspecificaties en kwaliteitsstandaarden. Binnen onze organisatie hebben we zowel veelzijdige allround productiemedewerkers als gespecialiseerde productiemedewerkers voor verschillende productielijnen.

Over het bedrijf

Voor jou als enthousiaste nieuwe werknemer biedt dit bedrijf een inspirerende omgeving waarin je kunt groeien en bloeien. Als voorloper in de kunststofprofielenindustrie leggen ze de nadruk op vernieuwing en duurzaamheid. Hier kun je hoogwaardige producten verwachten die perfect aansluiten bij de behoeften van klanten. Samen met een team van gedreven professionals werk je aan kwaliteit en klanttevredenheid. De ultramoderne productiefaciliteit en het uitgebreide assortiment zorgen voor oplossingen die niet alleen functioneel zijn. Bovendien draagt het bedrijf actief bij aan een groenere toekomst door te investeren in milieuvriendelijke productieprocessen. Hier maak jij als nieuwe kracht een belangrijk verschil!

Wat wij bieden

  • Een uitdagende functie in een groeiend en innovatief bedrijf;
  • Een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega's;
  • Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
  • Salaris tussen de €2.200,- en €2.800,- bruto per maand. 

Functie eisen

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Naleving van wettelijke- en bedrijfsverplichtingen en procedures op het gebied van Arbo, veiligheid en milieu;
  • Zelfstandig, nauwkeurig, en resultaatgericht kunnen werken;
  • Technische kennis.

Als je interesse hebt in de positie van productiemedewerker kozijnen, zijn we geïnteresseerd in je motivatie. Heb je nog vragen over de functie voordat je solliciteert? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij staan klaar om je vragen te beantwoorden en zijn bereikbaar via telefoonnummer (0512) 542 742.   

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via