Meewerkend voorman onderhoudsmonteur

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 3000 en € 4000
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Assen

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan vol met doorgroeimogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden en variatie in werkzaamheden? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor onze opdrachtgever in Assen zijn we namelijk op zoek naar enthousiaste en handige meewerkende voormannen onderhoudsmonteurs!

Je komt te werken voor een landelijke serviceorganisatie die gespecialiseerd is in het onderhoud, reparatie en verbetering van kunststof kozijnen, inclusief hang- en sluitwerk, scharnieren, enzovoort. Je werkt op zeer diverse projecten door Noord-Nederland voor verschillende opdrachtgevers van het bedrijf, de afwisseling tussen klussen groot is. Door verschillende cursussen en trainingen blijf je constant op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen de kunststof kozijnen. Geen enkel merk heeft een geheim voor jou! 

Je werkdag begint meestal om 08:00 uur en eindigt rond een uur of 16:30. Gedurende de werkdag bezoek je erg uiteenlopende klussen; dit kan bijvoorbeeld een appartementencomplex zijn, maar ook een bedrijfskantoor. Je voert hier de onderhoudswerkzaamheden aan de kozijnen uit. Onder onderhoudswerkzaamheden wordt het volgende verstaan: controleren en repareren van het hang- en sluitwerk, rubbers, scharnieren en indien nodig het vervangen van een ruit.
Je werkt met hoogwaardige gereedschappen en materialen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat altijd van hoge kwaliteit is. Wat nog wel belangrijk is om te weten, is dat je de kozijnen zelf dus niet plaatst! Je pleegt echt alleen het onderhoud aan de kunststof kozijnen.

Met en een goed technisch inzicht en een oog voor detail zie je meteen wat er moet gebeuren op de klus. Als meewerkend voorman neem je de collega's mee op sleeptouw, zodat jullie de klus samen tot een positief einde brengen. Samenwerken met collega's is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je werk, dus goede communicatie en teamgeest zijn essentieel.
Daarnaast wordt er een beroep gedaan op je sociale vaardigheden en wordt er verwacht dat je representatief voor de dag komt, omdat je bij bewoners over de vloer komt.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een landelijke service organisatie voor verbetering, onderhoud en reparatie van kunststof kozijnen en hang- en sluitwerk. Binnen de organisatie is er veel aandacht aan opleiden van personeel en heerst er een informele en ondernemende werksfeer. Het bedrijf is hard aan het groeien, en daarbij hebben ze jouw hulp hard nodig!

Wat wij bieden

 • Salaris vanaf €3000,- per maand 
 • Een eindejaarsuitkering tot €350,- en een mogelijke 'niet ziek-bonus' per kwartaal 
 • €3,40 daggeld vergoeding per dag, €0,21 reiskostenvergoeding per kilometer. Reistijd meer dan 1 uur wordt uitbetaald als reisuren 
 • 24 verlofdagen en 11,5 ATV dagen 
 • Gereedschap, werkkleding (5 setjes), werkschoenen en een iPad voor de administratie 
 • Uitzicht op een vast contract 
 • Meer dan genoeg doorgroei- en opleidingsmogelijkheden  

Functie eisen

Als meewerkend voorman onderhoudsmonteur werk jij in Noord Nederland. Het is dus wel zo makkelijk als je zelf ook in Groningen, Friesland of Drenthe woont. Daarnaast kom jij elke dag bij mensen over de vloer, en daarom is het belangrijk dat je representatief en klantvriendelijk te werk gaat.

Ook beschik jij over: 

 • Motivatie, technisch inzicht en oog voor detail
 • Teamgevoel, leidinggevende kwaliteiten en communicatieve vaardigheden
 • Rijbewijs B en eigen vervoer 
 • Je VCA certificaat (of ben je bereidt dit binnen drie maand te halen op onze kosten)

Ben jij geïnteresseerd in deze mooie vacature als meewerkend voorman onderhoudsmonteur? Solliciteer dan direct! Heb je eerst nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met MF uitzendbureau Assen om 0592 318 333.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via