Onderhoudsmonteur kunststof kozijnen

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2500 en € 3600
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Assen

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan vol met doorgroeimogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden en variatie in werkzaamheden? Lees dan snel verder. Onze opdrachtgever in Assen is op zoek naar enthousiaste, gedreven en handige kozijnenmonteurs.

In deze functie werk je voor een landelijke serviceorganisatie gespecialiseerd in het onderhoud, de reparatie en renovatie van kunststof kozijnen, inclusief hang- en sluitwerk, scharnieren, en meer. Je werkt aan diverse projecten in Noord-Nederland voor verschillende opdrachtgevers, waardoor geen klus hetzelfde is. Het bedrijf neemt je mee in de verschillen tussen kozijnen van verschillende fabrikanten, zodat je altijd goed voorbereid bent en geen kozijn geheimen voor jou heeft!

De werkdag begint meestal om 08:00 uur en eindigt rond 16:30 uur. Tijdens je werkdag bezoek je particuliere woningen en bedrijfsgebouwen om onderhoud uit te voeren aan de kozijnen. Dit omvat het controleren en repareren van het hang- en sluitwerk, rubbers, scharnieren en indien nodig het vervangen van een ruit. Je werkt met hoogwaardige gereedschappen en materialen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat altijd van goede kwaliteit is. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de kunststof kozijnen en plaatst deze niet zelf.

Dankzij jouw technische inzicht en nauwkeurigheid pak je taken zelfstandig op en zie je waar werk ligt. Sterke communicatievaardigheden en teamgeest zijn cruciaal, aangezien samenwerken met collega's een belangrijk onderdeel van je werk is. Bovendien ben je sociaal vaardig, want je bezoekt mensen thuis. Het is essentieel dat je gemakkelijk een praatje maakt en een verzorgde uitstraling hebt.

Over het bedrijf

Een vooraanstaande landelijke serviceorganisatie gespecialiseerd in het verbeteren, onderhouden en repareren van kunststof kozijnen en hang- en sluitwerk, staat personeelsontwikkeling hoog in het vaandel. Hier heerst een informele en dynamische werksfeer. Het bedrijf bevindt zich in een sterke groeifase en daarbij is jouw deskundigheid van essentieel belang. Jouw hulp maakt echt het verschil!

Wat wij bieden

 • Salaris tussen de €2500,- en €3600,- per maand 
 • Een eindejaarsuitkering tot €350,- en een mogelijke 'niet ziek-bonus' per kwartaal 
 • €3,40 daggeld vergoeding per dag, €0,21 reiskostenvergoeding per kilometer. Reistijd meer dan 1 uur wordt uitbetaald als werkuren 
 • 24 verlofdagen en 11,5 ATV dagen 
 • Gereedschap, werkkleding (5 setjes), werkschoenen en een iPad voor de administratie 
 • Uitzicht op een vast contract 
 • Meer dan genoeg doorgroei- en opleidingsmogelijkheden  

Functie eisen

Als monteur kozijnen werk jij in Noord-Nederland. Het is dus wel zo makkelijk als je zelf ook in Groningen, Friesland of Drenthe woont. Daarnaast kom jij elke dag bij mensen over de vloer, en daarom is het belangrijk dat je representatief en klantvriendelijk te werk gaat.

Ook beschik jij over: 

 • Motivatie, technisch inzicht en oog voor detail
 • Rijbewijs B en eigen vervoer 
 • Je VCA certificaat (of ben je bereidt dit binnen drie maand te halen op onze kosten)

Ben jij geïnteresseerd in deze mooie vacature als Onderhoudsmonteur Kunststof Kozijnen? Solliciteer dan direct! Heb je eerst nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met MF Uitzendbureau Assen op 0592 318 333.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via