Machine Operator Friesland

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2600 en € 3500
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Drachten

Over de functie

Ben jij iemand die enthousiast wordt van het efficiënt laten verlopen van processen, graag uitdagende problemen oplost en een passie heeft voor techniek? Dan zou de rol van machine-operator wel eens perfect voor jou kunnen zijn! Wil je meer weten? Lees verder en ontdek wat deze functie voor jou in petto heeft!

Als nieuwste teamlid krijg je gedurende 6 tot 8 weken uitstekende begeleiding om de benodigde taken onder de knie te krijgen. Dit omvat het bedienen van machines, het ontwikkelen van de vaardigheid om storingen te herkennen en de bekwaamheid om kleine problemen zelfstandig op te lossen. Voor grotere problemen roep je de hulp in van onze technische dienst. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het behouden van een opgeruimde werkplek, wat bijdraagt aan een veilige omgeving voor jou en je collega's.

Je werkt in kleine teams, wat je de mogelijkheid biedt sterke banden op te bouwen met je collega's. De werkomgeving is vriendelijk en gezellig, waarbij iedereen elkaar altijd steunt. Het is dan ook geen wonder dat het gemiddelde dienstverband van ons personeel meer dan 15 jaar bedraagt!

Je hebt een rooster in een 3-ploegendienst, wat betekent dat je elk weekend vrij bent! Elke week draai je een andere dienst: de ochtendshift begint om 06:00 uur en eindigt om 14:00 uur, de middagshift loopt van 14:00 uur tot 22:00 uur, en de nachtshift beslaat de periode van 22:00 uur tot 06:00 uur.

Over het bedrijf

Bij je nieuwe werkgever maak je deel uit van een vooraanstaand wereldwijd bedrijf in de rubberindustrie. Hier heb je de mogelijkheid om in alle rust je taken uit te voeren, omringd door vriendelijke collega's. De werkomgeving is gastvrij en plezierig.

Het bedrijf is gevestigd in het hart van Drachten, en het is uitstekend bereikbaar vanuit steden als Groningen, Heerenveen, Leeuwarden en nabijgelegen plaatsen. De afstand van Groningen naar de werklocatie bedraagt ongeveer 35 km, terwijl het vanuit Heerenveen slechts 20 km is. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden beschikbaar, en je ontvangt een vergoeding voor je reiskosten.

Wat wij bieden

 • Een brutoloon van €12,86 per uur, exclusief een ploegendiensttoeslag van 18,5%; 
 • Een ADV-vergoeding van €0,62 per uur; 
 • Een fulltime dienstverband in een 3-ploegendienst; 
 • Toegang tot een pensioenregeling; 
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer tot 30 kilometer; 
 • Een langdurige baan met de mogelijkheid op een vast contract in de toekomst.

Functie eisen

 • Jij hebt ervaring in een vergelijkbare werkomgeving;
 • Jij wilt in 3-ploegendienst werken;
 • Jij hebt een sterk gevoel van verantwoordelijkheid.

Als jij voldoet aan bovenstaande eisen, willen we graag weten waarom je geïnteresseerd bent in de functie van operator. Als je nog vragen hebt over de positie voordat je solliciteert, aarzel dan niet om contact op te nemen met Duncan of Carina. Ze zijn beschikbaar om je vragen te beantwoorden en zijn bereikbaar via telefoonnummer (0512) 542 742. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via